loading
close
SON DAKİKALAR

Özcan ve Toptaş'ın kaderi yönetim kurulunda

Özcan ve Toptaş'ın kaderi yönetim kurulunda
Tarih: 12.02.2012 - 00:39
Kategori: Siyaset

CHP Grup Yönetim Kurulu geçen hafta toplanarak, Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş'ın durumunu görüştü.

CHP Grup Yönetim Kurulu geçen hafta toplanarak emekli milletvekillerine zam önergesine imza atan Bolu Milletvekili Tanju Özcan ile Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş'ın durumunu görüştü.

CHP Grup Yönetim Kurulu'nda, Toptaş ile Özcan için ön inceleme yapmak üzere Adana Millevtekili Ali Demirçalı, İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ve Manisa Milletvekili Sakine Öz'den oluşan üç kişilik bir komisyon oluşturuldu. 

Aynı zamanda Grup Yönetim Kurulu üyesi olan Özcan'ı geçen hafta yapılan toplantıda dinleyen üç kişilik komisyon, önümüzdeki günlerde de Ahmet Toptaş ile dinleyecek.
Özcan ve Toptaş için oluşturulan üç kişilik komisyon, Grup Yönetim Kurulu toplantısında sözlü olarak bilgi verecek. Komisyon gelişmelerle ilgili sunumda bulunacak ve raportörlük görevini yapacak. Üç kişilik komisyon istenirse raporunu yazılı olarak verecek.

Üç kişilik komisyonun anlatımına göre de Grup Yönetim Kurulu, Özcan ve Toptaş'ın Grup Disiplin Kurulu'na gönderilip gönderilmesine karar verecek. Grup Yönetim Kurulu Özcan ve Toptaş'ın disipline gönderilip gönderilmemesini kararlaştırılacak.

Bu arada Bolu Milletvekili Tanju Özcan aynı zamanda Grup Yönetim Kurulu'nun üyesi olarak da görev yapıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları