loading
close
SON DAKİKALAR

Özgür Demir ''Yeryüzünde Bir Gün'' Etkinliğinde

Özgür Demir  ''Yeryüzünde Bir Gün'' Etkinliğinde
Tarih: 17.04.2012 - 20:14
Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin, Dünya Günü’ne dikkat çekmek amacıyla, “Yeryüzünde Bir Gün” Etkinliğinde Özgür Demir sahne alıyor...

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin, Dünya Günü’ne dikkat çekmek amacıyla, “Yeryüzünde Bir Gün” Etkinliğinde Özgür Demir sahne alıyor...

İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin, Dünya Günü’ne dikkat çekmek amacıyla, 22 Nisan Pazar günü Santral Kampüsü’nde gerçekleştireceği Gençlik Şenliği’nde Müzisyen Özgür Demir sahne alacak.

Yılların birikimini İzler adını verdiği albümüne aktaran Demir, altı parça seslendirecek. 

Özgür Demir’e sahne performansı sırasında Filiz Can sesiyle, Hüseyin Sarısaltıkoğlu gitarıyla, Merve Nuvasil klarnetiyle, Tuncay Korkmaz mızıkasıyla, Bahadır Ceyhan ise cahonu ile eşlik edecek.

Etkinlik kapsamında, dünyanın dört bir yanında bir gün içinde çekilmiş videolardan oluşan, “Yeryüzünde Bir Gün” isimli film de dünya prömiyerini yapacak. Farklı kimliklere sahip pek çok insanın dünyayı nasıl yorumladıklarını konu alan film, Arjantin, Bangladeş, İsrail, Rusya, Japonya gibi ülkelerle eş zamanlı olarak Türkiye’de ilk kez gösterilecek.

Eyüp Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen “Gençlik Şenliği”ne Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de video mesajıyla katılacak. Herkesin katılımına açık olan etkinlik ücretsiz izlenebilecek.

“GENÇLİK ŞENLİĞİ”
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü
Tarih: 22 Nisan 2012, Pazar

Özgür Demir Konseri
Saat: 12:30 13:00

Prömiyer: “Yeryüzünde Bir Gün”
Saat: 13:30

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları