loading
close
SON DAKİKALAR

Özhaseki'den sahte senet iddialarına ilişkin açıklama: Suçlu kimse Allah belasını versin

Özhaseki'den sahte senet iddialarına ilişkin açıklama: Suçlu kimse Allah belasını versin
Tarih: 15.03.2019 - 10:48
Kategori: Gündem

AKP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, CHP'li rakibi Mansur Yavaş hakkında ileri sürülen 'sahte senet' iddiasına dair açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki, CHP adayı Mansur Yavaş hakkındaki sahte senet iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş'ın hiçbir soruya yanıt vermediğini belirten Özhaseki, " Danışmanlık karşılığında ise sözleşme var mı? Avukat değilseniz danışmanlık hizmetiniz yoksa bu kadar büyük parayı hangi maharetiniz karşılığında almak istiyorsunuz? Bunları sormak hakkımız" dedi. Özhaseki, "Kendisi bu sorulara yanıt vermedikçe dedikoduların önüne geçemez" diye konuştu.

Özhseki'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Şu ana kadar ortaya atılan belgelerden anladığım kesinleşmiş bir mahkeme kararı oldu. Senet üzerindeki imzanın sahte olduğu, hükmün kesinleştiği. Ortada bir sahte senet var. Bir de 500 bin liraya yakın cezası var. Karşılıklı onlarca suçlama var. Kirli ilişkiler bütünü. Birkaç soru sormak istiyorum, dürüstlükle cevap vermesini istiyorum.

"Yıllarca ticaret yaptım, hukuk tahsili yaptım bu kadar kirli ilişki yumağı görmedim. Açıldıkça matruşka gibi sıkıntılar gelecek diye tahmin ediyorum. Bu senedi kim düzenledi? Benim büromda senedi önümde imzaladı dediğiniz mahkeme kayıtlarında. Nasıl oluyorsa o şahsa ait olmadığı raporlarda geçiyor.

"Burada kocaman bir yalan var. Bu yalanı kim söylüyor. Bu kadar büyük meblağlı seneti hangi iş karşılığında aldınız. Hangi hizmeti verdiniz? Avukatlık ücreti ise vekaletname var mı? Danışmanlık karşılığında ise sözleşme var mı? Avukat değilseniz danışmanlık hizmetiniz yoksa bu kadar büyük parayı hangi maharetiniz karşılığında almak istiyorsunuz? Bunları sormak hakkımız. Kendisi bu sorulara yanıt vermedikçe dedikoduların önüne geçemez.

"Hukuk fakültesi diplomanı iptal ettiririm. Bugün ödemeye yanaşmazsan çarşamba günü diploma iptalin savcılığa veriliyor" diye mesaj atmış. Bunlar şantaj değil midir? Bu nasıl bir iştir. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ile ilgili bir takım kirli işler. "Bak Necmettin, başlangıç olarak baroya raporunu veriyorum, dahası da olacak. Öde borcunu. Emekliliğini iptal ettiririm. Ailen senin sapık olduğunu biliyor mu?", sonra arkasından bizimki mağdur edebiyatı yapıyor ya, "Kodese hazırlan. Senin düğününü basacağım," diyor. Bunun gibi onlarca mesaj var. Hayretler içerisindeyim. Bir şey var dikkatimi çeken, "Öde kurtul, vazgeçelim bu işten." Bu nasıl bir iştir, bu nasıl bir adamdır böyle ya. Beni suçladığına göre benim de öğrenmek hakkım. Kamuoyu önünde bunları dürüstlükle açıkla. Bunlardan kaçamazsın. Polemik yapar, sorulardan kaçarsan herkes anlar bunu. Dürüstlükle cevap vermenin dışında çaresi yok bunun.

"Suçlu kimse Allah belasını versin. İşin içinden sıyrılma politikasını herkes izliyor. Bundan sonraki süreçle ilgilide ben doğruları söylemeye devam edeceğim. 

"Allahtan dileğim bu kirli iş içerisine bulaşmış olanların siyaset dünyasında olmaması.

"Bu kirli işin tarafı ne Ak Parti'dir ne de Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehemt Özhaseki'dir. Ankara Kamuoyunun öğrenmek istediği sorular var. Karşı taraftan cevap bekliyoruz. Mal beyanımı da dağıtıyorlar."

Kaynak : T24

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları