loading
close
SON DAKİKALAR

Özlem Becan: 3-5 kişi ceviz ekecek diye Uzunköprü'nün akciğerlerinin solmasına izin vermeyeceğiz

Özlem Becan: 3-5  kişi ceviz ekecek diye Uzunköprü'nün akciğerlerinin solmasına izin vermeyeceğiz
Tarih: 17.02.2021 - 10:07
Kategori: Yerel

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan Bülbül Korusu olarak da bilinen Dallık alanın özelleştirilmesine tepki gösterdi. Becan "3-5 kişi ceviz ekecek diye Uzunköprü'nün akciğerlerinin solmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, daha önce Bülbül Korusu olarak bilinen Dallık Şenliği'nin yapıldığı alanın şirketlere devredilmek için özel ağaçlandırma alanı olarak ilan edilmesini gündeme getirmiş, alanın özelleştirilmesine tepki göstermişti. 

Geçtiğimiz gün geleneksel dallık alanın tahribinin engellenmesine dikkat çekme amacıyla hazırlanan Ali Çıtak’ın Bülbül Ormanı’nın güzellikleri adlı fotoğraf sergisi; Belediye Başkanımız Özlem Becan, Siyasi Parti Başkanları, STK Başkanları ve Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Özlem Becan serrgide yaptığı konuşmada Bülbül Ormanı'nın, belediyeye sorulmadan birkaç kişiye ceviz ekimine açılmasına tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:

"Mülkiyeti devletin kullanım hakkı halkın olan bu orman hangi yasaya dayanılarak 3-5 kişinin menfaatine sunuluyor. Belediyeye danışmadan, olurunu almadan 3-5 kişiye verdiniz. Lütfen cümlelerimdeki gizli özneyi bulun. Bu 3-5 kişinin kimlerle organik bağı olduğunu iyi tespit edin. Bülbül ormanında herkesin anıları var. 3-5 kişi ceviz ekecek diye bu Uzunköprü'nün akciğerlerinin solmasına izin vermeyeceğiz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları