loading
close
SON DAKİKALAR

'Partimize uygulanan medya ambargosu nedeniyle gözden kaçmış olabilir'

'Partimize uygulanan medya ambargosu nedeniyle gözden kaçmış olabilir'
Tarih: 12.12.2016 - 15:54
Kategori: Gündem

HDP'den, Beşiktaş saldırısı sonrası Meclis'te ki partilerin yayımladığı ortak bildiriye neden imza vermediklerini soran CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'a yanıt: Partimize uygulanan medya ambargosu nedeniyle gözden kaçırılmış olabilir.

HDP, bu sabah katıldığı Parametre programında Beşiktaş saldırısı sonrası Meclis'teki partilerin yayımladığı ortak bildiriye neden imza vermediklerini soran CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat'a yanıt verdi. HDP'den yapılan açıklamada, saldırıyı kınadıkları hatırlatılarak, "Partimize uygulanan medya ambargosu nedeniyle gözden kaçırılmış olabilir" denildi.

HDP'nin açıklaması şöyle:

Doğan TV Ankara Temsilcisi Hande Fırat; CNN Türk Televizyonunda bugün yayınlanan ve Posta Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in de yorumcu olarak bulunduğu Parametre programında, Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşen saldırı sonrası TBMM’de 3 parti tarafından hazırlanan metne ilişkin partimizin tutumu ve bu saldırıya karşı partimizin net duruşu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığını ifade etmiştir.

Partimize uygulanan medya ambargosu nedeniyle gözden kaçırılmış olabileceği düşüncesiyle; metni neden imzalamadığımıza dair dün paylaştığımız bilgi notu, saldırıyı en sert biçimde kınadığımızı ifade ettiğimiz ve Adana Milletvekilimiz Meral Danış Beştaş tarafından Meclis Genel Kurulunda da okunan açıklamamız ve cezaevinde tutulan Eş Genel Başkanımız Sayın Selahattin Demirtaş tarafından kaleme alınan açıklama Sayın Fırat ve Sayın Çelik'e iletilmiştir."

Vişne Haber Ajansı 


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları