loading
close
SON DAKİKALAR

Patron Rızkımızın Üstünde Oturuyor

Patron Rızkımızın Üstünde Oturuyor
Tarih: 04.03.2012 - 17:33
Kategori: Sendika

3 aylık ücret alacakları ve kıdem tazminatları ödenmeden işten atılan Hey Tekstil işçileri, patronları Aynur Bektaş’ı evinin önünde protesto etti.

3 aylık ücret alacakları ve kıdem tazminatları ödenmeden işten atılan Hey Tekstil işçileri, patronları Aynur Bektaş’ı evinin önünde protesto etti. Bektaş’ın evine yaklaşmak isteyen işçilere polis engel olurken, işçiler Bektaş’ı evden çıkıp açıklama yapmaya davet etti.

İşçiler adına konuşan Hey Tekstil işçi komitesi üyesi Melek Sönmez, “Biz ekmek bulamazken patronlarımız kale duvarları ile çevrili evlerde oturuyorlar. Bizim istediğimiz sadece hakkımız olan paramızı vermeleridir” diye konuştu.

“Hiçbirimiz çocuklarımıza okul harçlığı veremiyoruz, bizler ekmek bulup yiyemezken patronlar bizden gasp ettikleri haksız kazançlar ile yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeye devam ediyor” diyen Sönmez tazminat ve ücretlerinin verilmesini istedi.

Sönmez konuşmasını şöyle sürdürdü: “Aramızda çok yaşlı ve aynı zamanda engelli insanlar var. Bizler ekmeğimizin peşindeyiz, emeğimiz ve ekmeğimizin karşılığını istiyoruz. Bizim rızkımız orada ve Aynur Bektaş şu anda onun üzerinde oturuyor.” İşçiler yaptıkları açıklamadan sonra fabrika önündeki eylem alanına geri döndüler.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları