loading
close
SON DAKİKALAR

'Pek çok işin yapay zeka robotlarıyla yapıldığı bir dünyada iane düzeni ile rekabette yer alamayız'

'Pek çok işin yapay zeka robotlarıyla yapıldığı bir dünyada iane düzeni ile rekabette yer alamayız'
Tarih: 09.06.2017 - 14:22
Kategori: Siyaset

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Kısa vadede orta akıl düzeyi gerektiren pek çok işin yapay zeka robotlarıyla yapıldığı bir dünyada iane düzeni ile rekabette yer alamayız" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Kısa vadede orta akıl düzeyi gerektiren pek çok işin yapay zeka robotlarıyla yapıldığı bir dünyada iane düzeni ile rekabette yer alamayız" dedi. 

Twitter üzerinden açıklama yapan Uysal, "Milli Eğitim'i total ideolojilerin sadık bendesi* kitleleri üretmek için araç edinen AKP iktidarının muhayyilesiyle Türkiye yol alamaz" dedi.

Uysal'ın Twitter paylaşımları şöyle:

"Türkiye'nin her manada katettiği önemli mesafeler olmakla birlikte ıskaladığımız önemli değişim dönemleri oldu.

Sahip olduğumuz beşeri sermayeyi küresel rekabetin gerektirdiği niteliklerle yapılandırmazsak korkarım Türkiye dünyadan olumsuz ayrışacaktır

Kısa vadede orta akıl düzeyi gerektiren pek çok işin yapay zeka robotlarıyla yapıldığı bir dünyada iane düzeni ile rekabette yer alamayız.

'Milli Eğitim'i total ideolojilerin sadık bendesi* kitleleri üretmek için araç edinen AKP iktidarının muhayyilesiyle Türkiye yol alamaz.

'Devleti ele geçireceğiz' parolasıyla içi boşaltılmış YÖK ve Üniversitelerle maalesef Türkiye her manada liğ düşmeye devam eder.

Liyakat-Emek-Değer zinciri yerine siyasal sadakat ve hamasi söylemlerle popülizm kıskacındaki bir ülke olmaktan çıkamayız."

*Bende: Köle, kul.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları