loading
close
SON DAKİKALAR

Pektemek’in bayramı

Pektemek’in bayramı
Tarih: 12.02.2012 - 16:12
Kategori: Spor

Sakatlıktan kurtulan Mustafa Pektemek, “Üzerimde şanssızlık vardı. Sarıyer karşılaşmasında ilk kez 90 dakika oynama fırsatı buldum. Çok mutluyum. Moralim yerine geldi” dedi!

Sarıyer ile oynanan hazırlık maçı en çok Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nden transfer ettiği Mustafa Pektemek’i sevindirdi.

Genç forvet, sakatlığının nüksetmesi nedeniyle uzun süre takımla birlikte çalışamamış, hazırlık maçlarında da forma giyememişti. Siyah-Beyazlı formayla ilk kez Sarıyer’le oynanan hazırlık maçında 90 dakika forma giyen Mustafa Pektemek bayramda neşesini buldu.

Sorun yaşamadan mücadeleyi tamamlayan golcü oyuncu, sıkıntılarla dolu günler geçirdiğini belirtip “Nazar mı değdi bilmiyorum sürekli sakatlık problemi yaşadım. Moralim çok bozulmuştu. Takımla çalışmalardan uzak kalmıştım. Şimdi kendime geldim. Sarıyer maçında 90 dakika oynamak bana psikolojik olarak çok olumlu yansıdı. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum. Çok mutluyum. İnşallah artık benzer problemler yaşamam. Bir an önce kondisyon eksiğimi kapatıp lige tam olarak hazır olmak istiyorum. Benden beklentileri biliyorum. Bunlara en iyi şekilde cevap vermek istiyorum” diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları