loading
close
SON DAKİKALAR

Peynir kazanına düştü

Peynir kazanına düştü
Tarih: 12.02.2012 - 04:21
Kategori: Yerel

İzmir'in Bayındır İlçesi'ne bağlı Furunlu Köyü'ndeki evlerinde oynadığı sırada içi sıcak su dolu peynir kazanına düşen 3.5 yaşındaki Emre Ulutaş'ın vücudunda ikinci derece yanık oluştu.

Küçük çocuk, ambulans helikopterle İzmir’deki hastaneye sevk edildi. Olay, Bayındır’ın Furunlu Köyü’nde bugün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Köydeki evin bahçesinde oynayan 3.5 yaşındaki Emre Ulutaş, koşturduğu sırada yakınlarının yaktığı ateşin üzerine kaynayan peynir kazanına düştü.

Bu sırada evde bulunan yakınları, minik Emre’nin çığlıklarını duyup bahçeye koştu ve talihsiz çocuğu düştüğü kazandan çıkartıp sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Ulutaş’ı Bayındır Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. 

Hastanenin Başhekimi olan Çocuk Doktoru Feridun Özdamar, talihsiz çocuğun vücudunda ikinci dereceden yanıkların oluştuğunu, durumunun ağırlaşması ve kendi bünyelerinde yanık ünitesi bulunmaması nedeniyle ambulans helikopter talep ettiklerini, Ulutaş’ın İzmir’deki Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne sevk edildiğini söyledi.

Çiftçi baba 57 yaşındaki Ahmet Ulutaş da oğluyla birlikte İzmir’e geldi. 3 çocuklu ailenin en küçüğü olan minik Emre’nin annesinin de İzmir’deki bir hastanede kanser tedavisi gördüğü öğrenildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları