Pezeşkiyan'dan, İspanya, Çin, Rusya, Türkiye, İtalya ve Mısır açıklaması

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan: İspanya, Çin, Rusya, Türkiye, İtalya ve Mısır'ın Siyonist rejimin savaş kışkırtıcılığı ve suçlarına karşı aldığı tavırlar, derin kültürel ve tarihsel köklerinden kaynaklanmakta.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, ‘İspanya, Çin, Rusya, Türkiye, İtalya ve Mısır'ın Siyonist rejimin savaş kışkırtıcılığı ve suçlarına karşı aldığı tavırlar, derin kültürel ve tarihsel köklerinden kaynaklanmakta' ifadelerini kullandı.
İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, X hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye de dahil ülkelere yer verdi.
"Medeniyetlerin özü, kendini kritik dönüm noktalarında gösterir" ifadelerini kullanan Pezeşkiyan ekledi:
"İspanya, Çin, Rusya, Türkiye, İtalya ve Mısır'ın Siyonist rejimin savaş kışkırtıcılığı ve suçlarına karşı aldığı tavırlar, derin kültürel ve tarihsel köklerinden kaynaklanmakta."
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ayrıca yaptığı paylaşımla Tramp'ın Papa XIV. Leo'ya karşı sözlerinini de kınadı;
"Onun Kutsallığı Papa XIV. Leo (@Pontifex), İran'ın büyük ulusu adına, Yüksek Ekselansınıza yönelik hakareti kınıyor ve barış ile kardeşlik peygamberi İsa'nın kutsallığının ihlâlinin hiçbir özgür kişi tarafından kabul edilemez olduğunu beyan ediyorum. Size Allah'ın şanı dilerim."
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












