loading
close
SON DAKİKALAR

Pierre Cardin Halı, Ordu

Pierre Cardin Halı, Ordu
Tarih: 13.02.2012 - 01:01
Kategori: Ekonomi

Büyüyen ekonomiyle birlikte büyük mağazalar Anadolu'nun dört bir yanında şube açmaya devam ediyor.

Büyüyen ekonomiyle birlikte büyük mağazalar Anadolu'nun dört bir yanında şube açmaya devam ediyor. Son zamanlarda ekonomik olarak atağa geçen Ordu'da Pıerre Cardın Haberleri'>Pierre Cardin Halı, ilk mağazasını açtı. Mağazanın açılışını Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Pıerre Cardın Haberleri'>Pierre Cardin Halı'nın Ordu şubesi sahibi Nurettin Şahin yaptı.

Açılış öncesi konuşan Belediye Başkanı Seyit Torun, böyle dünya çapında ün yapmış mağazaların Ordu'da açılmasının büyük önem atfettiğini söyledi. Başkan Torun, "Ordu'muza bu iş yerini kazandıran arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum. Böyle uluslararası markalarını Ordu'da görünce şehrin her geçen gün daha geliştiğini daha yenileştiğini görüyorum." dedi. 

Mağazayla ilgili bilgi veren Pıerre Cardın Haberleri'>Pierre Cardin Halı Ordu şubesi sahibi Nurettin Şahin, mağazanın Ordu'da tek olduğunu ve fabrika satış mağazası olduğunu söyledi. Amaçlarının halka daha iyi bir hizmet sunmak olduğunu belirten Şahin, Ordulu vatandaşların daha iyisini hak ettiğini açıkladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları