loading
close
SON DAKİKALAR

Pili 3 sene bitmiyor!

Pili 3 sene bitmiyor!
Tarih: 14.11.2011 - 21:22
Kategori: Bilim & Teknoloji

Logitech'in mikro-hassas kaydırma özelliğine sahip bu faresi, pil ömrüyle dikkat çekiyor!

Logitech'in ergonomik tasarıma ve mikro-hassas kaydırma tekerleğine sahip yeni kablosuz mouse'u Logitech M525, üç yıl pil ömrüyle dikkat çekiyor.

Yeni Logitech M525, mikro-hassas kaydırma özelliğiyle uzun bloglar ya da sosyal ağ sayfaları arasında hızlı ve kolay gezinmenizi sağlıyor. Ayrıca ergonomik tasarımı ve yumuşak kauçuk yan yüzeyiyle daha konforlu bir tutuş ve kavrama imkanı sunuyor. 

Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız Küçükkoyuncu, "Hızlı ve hassas kaydırma özelliği ile web'te sörf yapmayı daha kolay hale getiren M525, performans, konfor ve hassasiyetin mükemmel bir birleşimi. Üç yıl pil ömrü sayesinde sık sık pil değiştirme derdinden de kurtaran Logitech M525, dijital dünya ile iletişiminizi özgürce sürdürmenizi sağlıyor" dedi.

Logitech M525, küçük Unifying nano alıcısı sayesinde "tak ve unut" kablosuz bağlantının kolaylığını sunuyor. Unifying özelliği sayesinde tek bir nano alıcıyla Logitech Unifying uyumlu altı ayrı aksesuar eşleştirebilir, böylece bilgisayarınızın diğer USB girişlerinizi boş tutabilirsiniz.

Logitech M525 Tavsiye Edilen Son Kullanıcı Fiyatı: 69 TL (KDV dahil) (Aralık ayında Türkiye'da satışa sunulacaktır.)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları