loading
close
SON DAKİKALAR

PKK Karşıtı Vatandaşa Linç Girişimi

PKK Karşıtı Vatandaşa Linç Girişimi
Tarih: 11.02.2012 - 22:06
Kategori: Gündem

İzmir'de Sebahat Tuncel'in de katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda 'Kahrolsun PKK' sloganı atan bir kişi feci şekilde dayak yedi.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in de katıldığı 'Kongre Hareketi İzmir Hazırlık Toplantısı' yapıldı. Toplantıya katılan M.K., isimli bir kişi 'Kahrolsun PKK' diye bağırınca dayak yedi. 

BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel'in de katıldığı Tepekule Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantı da 15-16 Ekim tarihlerinde Ankara'da toplanacak kongrenin detayları hakkında bilgi verildi. 

Toplantı yöneticisinin Tuncel'in konuşmasının ardından, BDP il yöneticilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişinin gözaltına alınmasıyla ilgili konuşmaya başlaması üzerine izleyiciler arasında bulunan M.K.(43), isimli bir kişi, 'Hepsi tutuklanmalı, kahrolsun PKK' diye bağırdı. 

Muzaffer K.'nın üzerine yürüyen BDP'liler tekme tokat saldırdı. Bazı görevliler tarafından dışarı çıkarılmak istenen Muzaffer K.'yı, toplantıya katılan dinleyiciler öldüresiye döverken, darbelerin etkisiyle bayılıp dere düşen Muzaffer K., bazı partililerin araya girmesinin ardından, dışarı çıkarıldı. 

Partililerle sözlü tartışmanın yaşandığı olayda Muzaffer K., "Ben vatanımı seven insanım. Bunlar PKK'yı savunan insanlar. Vatandaş olarak tepkimi gösterdim." şeklinde konuştu. Muzaffer K., dışarıda bekleyen emniyet görevlilerince hastaneye götürüldü.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları