loading
close
SON DAKİKALAR

Planlar bozuldu

Planlar bozuldu
Tarih: 11.02.2012 - 22:31
Kategori: Spor

UEFA Avrupa Ligi’nde Stoke City’yi devirmenin planlarını yapan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carvalhal, tüm hesaplarını rakibin golcüsü Jones üzerine yapmıştı

UEFA Avrupa Ligi’nde grubundaki ikinci maçını perşembe günü Stoke City ile oynayacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Sorumlu Carlos Carvalhal’in taktik planları olumlu yönde bozuldu.
Portekizli teknik adamın, önümüzdeki hafta içinde İngiltere’de oynanacak olan karşılaşmada bütün taktik planlarını Jones’u durdurmak üzerine yaptığı belirtilirken, Trinidad Tobagolu golcünün sakatlığıyla taktik değişikliğine gideceği belirtildi.
Jones’un sakatlığından bir hafta önce Stoke City ile ilgili demeç veren Carlos Carvalhal, “Stoke City bizim sandığımızdan da çok tehlikeli bir takım. Hem de çok çok tehlikeli bir takım. Çok iyi bir ekip olmuşlar. Crouch’u transfer ettiler ama beni en çok korkutan ise Kenwyne Jones. Stoke City’nin bazı maçlarını seyrettim. Jones’u durdurmak çok zor ama elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullanmıştı.
Stoke City’nin Tottenham ile yaptığı Carling Cup maçında Jones’un sakatlandığını duyan Carvalhal’ın, başkasının üzüntüsüne sevinmediği fakat bu durumun kesinlikle Beşiktaş lehine olduğunu yakın çevresine söylediği öğrenildi. Hem Ankaragücü, hem de Stoke City’nin kasetlerini adeta ezberleyen siyah-beyazlı hocanın, taktik planlarının kesinlikle üç puan üzerinde olduğu vurgulandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları