loading
close
SON DAKİKALAR

Plastik Kapak Toplama Kampanyası

Plastik Kapak Toplama Kampanyası
Tarih: 12.02.2012 - 03:44
Kategori: Özel Haberler

Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi işbirliğince yürütülen “Plastik Kapak Toplama Kampanyası” kapsamında 25 bin adet kapak toplayan Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu 2 adet tekerlekli sandalye kazandı.

Silivri Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliğinde, “Haydi hem doğamızı koruyalım, hem de engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıralım” sloganıyla yürütülen kampanya tüm hızıyla devam ediyor. Silivrililerin oldukça duyarlı olduğu, özellikle restoranların ve okulların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada toplanan her 250 kg plastik kapağa karşılık alınan 1 adet tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi engelli bireylere umut oluyor.

Silivri Belediyesi ve Silivri Kent Konseyi yetkilileri, kampanya kapsamında 25 bin adet kapak toplayan Hasan Özvarnalı İlköğretim Okulu’na iki adet tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Öğrencileri tebrik eden yetkililer, kampanyanın devam ettiğini, plastik kapakların Silivri Belediye binası, Silivri Belediyesi Mahalle Ek Hizmet binaları ve Silivri Kent Konseyi ofisinde (Makbule Yönel İşhanı Kat:2) ve okullar da toplandığını belirttiler. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için Alo Geri Dönüşüm 729 00 51/ Dâhili 515 numaralı telefon aranarak iletişim kurulabilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları