loading
close
SON DAKİKALAR

Polis, kozmetik sektörüne giriyor

Polis, kozmetik sektörüne giriyor
Tarih: 11.02.2012 - 18:16
Kategori: Kadın

Polis,“Polshine” markası ile kozmetik sektörüne girdi

Markanın tanıtımı için Zeytinburnu'daki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Poltek Genel Müdürü Murat Küçük, düzenlenen toplantının emniyet teşkilatı aileleri için heyecan verici olduğunu belirterek, “Poltek, çok farklı alanlarda faaliyet gösteriyor. Savunma ve kozmetik gibi çok farklı alanlarda iştirakler kuruyoruz. Bu gösteriyordu ki hayatın her anında varız” dedi.

Küçük, “Polshine” projesinin temel hedefinin Polsan üyelerinin ailelerine ek gelir sağlayabilmek olduğunu vurgulayarak, “Bunu yaparken onların sahip olduğu bir marka ve ürünlerle yapmak, bu markayı ulusal bir hale getirmek gibi hedeflerimiz var. Ürünün satışı, doğrudan satış sistemiyle gerçekleşecek. Bu sisteme Polsan üyeleri, eşleri ve 18 yaşından büyük çocukları katılabilecek” diye konuştu.

Kozmetik sektöründe birçok dev kuruluşun olduğunu ve bu sebeple zor bir sektör olduğunu belirten Küçük, şunları kaydetti:

“Bu sektör, dünya üzerinde büyük rakamlara ulaşabilen enteresan bir durumda. Çok farklı satış sistemleriyle pazarlama kanallarını oluşturmuş bir sektör. Tercih ettiğimiz doğrudan satış sistemi 700 milyon TL'lik yurt içi pazara sahip durumda. Yeni girmemize rağmen 98 bin sandık üyemiz var. Bu sistem ve markamız sandık üyelerimizin sahip çıkacağı bir proje. Hedefimiz, bu büyük pazarda ilk yılın sonunda pazarın yüzde 5'lik bir payını, yani 35 milyon TL'lik ciro elde etmektir.”

Sandık üyelerinin “Polshine”nin internet sitesi üzerinden sisteme üye olabileceklerini ifade eden Küçük, şunları söyledi:
“Sandık üyeleri, siparişlerini internet üzerinden online bir şekilde verecek. Alacakları paketlere göre farklı ödeme şekilleri olacak. Üyelerimiz, aldıkları ürünlerin üzerine ortalama yüzde 50'lik faiz koyarak satış yapabilecek. Şu ana kadar yaklaşık 300 kişi sisteme başvurdu. Yıl sonuna kadar 1000 kişi olacağımıza inanıyoruz. Ürünlerimizin formülasyonu bizim için çok özel olarak hazırlandı. Sisteme katılacak üyelerimize ürünler ve güzellik konusunda da bilgilendirici sunumlar yapılacak. Biz sektördeki hiçbir kuruma rakip değiliz. Biz temelde bir sosyal kuruluşuz. Ticaret yapsak da her şey polis ailelerine destek vermek içindir.”
Toplantıda, ürün ve sistemin tanıtımını mizahi bir dille anlatan tiyatro gösterisi de izlettirildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları