loading
close
SON DAKİKALAR

Polis oldukları öne sürülen kişiler tarafından kaçırılan Gökhan Güneş’in ablası: 'Kardeşimizi kaybetmenize izin vermeyeceğiz'

Polis oldukları öne sürülen kişiler tarafından kaçırılan Gökhan Güneş’in ablası: 'Kardeşimizi kaybetmenize izin vermeyeceğiz'
Tarih: 25.01.2021 - 12:05
Kategori: Gündem

Polis oldukları öne sürülen kişiler tarafından kaçırılan ve kendisinden günlerdir haber alınamayan Gökhan Güneş’in akıbetini soran ailesi ve arkadaşları, bir kez daha gözaltına alındı.

Polis oldukları ileri sürülen kişilerce 20 Ocak’ta kaçırılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Gökhan Güneş’in bulunması için yapılan eylemler sürüyor.

Ailesi ve arkadaşları bu kez İstanbul İkitelli'de bulunan Arena Park önünde Güneş’in akıbetini sordu. “Gökhan nerede” yazılı pankartın açıldığı eylemde, kardeşleri Nurhayat Güneş ve Gülhayat Güneş Toraman konuşma yaptı.

"KAYBETMENİZE İZİN VERMEYECEĞİZ"
"Kardeşimizi kaybetmenize izin vermeyeceğiz" diyen Nurhayat Güneş, "Bu mahallede daha önce defalarca kez kaçırılmaya çalışılan kardeşim nerede? Kardeşimi kaçırmaya çalışanlar, kaybetmeye çalışanlar size sesleniyoruz: Gökhan'ı ya verirsiniz ya da biz her gün sokaklarda, meydanlarda onu aramaya devam ederiz. Gökhan nerede? Bir daha soruyoruz. İçişleri Bakanı, Adalet Bakanı, kardeşimi kaçırdınız, geri vereceksiniz" dedi.

"GÖKHAN'I SİZE BIRAKMAYACAĞIZ"
Gülhayat Güneş Toraman da "Gökhan için buradayız, olmaya da devam edeceğiz. Kardeşimi bırakmayacağız, kaybedemeyeceksiniz. Biz durmayacağız, yılmayacağız. Bizi gözaltılarla, farklı yerlere dağıtarak, hastanelere, uzak yerlere bırakarak, zulmederek yıldıramayacaksınız" ifadelerini kullandı.

AÇIKLAMANIN ARDINDAN GÜNEŞ'İN AİLESİ VE ARKADAŞLARI GÖZALTINA ALINDI
Polis, yapılan konuşmaların ardından aile bireyleri Gülhayat Toraman ve Nurhayat Güneş ile arkadaşları Ferhat Harun Pehlivan, Özge Doğan ve Hacı Toraman’ı gözaltına aldı.

Gözaltına alınanlar Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak : Mezopotamya Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları