loading
close
SON DAKİKALAR

Polise 'annemi bırakın' diye yalvardı

Polise 'annemi bırakın' diye yalvardı
Tarih: 11.02.2012 - 23:18
Kategori: Yerel

6 yaşındaki Ş.A.S., hırsızlık şüphesiyle gözaltına alınan annesinin ardından gözyaşlarını tutamadı

Kocaeli merkezli başlatılan ve aralarında Samsun’un da bulunduğu bir çok ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 8 hırsızlık şüphelisinin Samsun Emniyet Müdürlüğü’nden Kocaeli’ne sevki sırasında bazı şüphelilerin çocukları annelerinin bırakılması için görevli polis memurlarına yalvardı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nın koordinesinde, çeşitli illerde hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen kişilere karşı Kocaeli merkezli gerçekleştirilen çalışmada, Samsun, Ankara, İstanbul, Antalya, Çorum, Kırıkkale, Osmaniye ve Kayseri’de eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Samsun’da 4 ayrı adrese düzenlenen operasyonda Şahin G, Hülya Ş, Doğan Ş, Serkan Ş, Bahar Y, Cengiz S, Bahar S. ve Songül F. gözaltına alındı.

Toplam 27 polisin görev aldığı operasyonda, bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 1 ruhsatsız av tüfeği ile çalıntı olduğu tahmin edilen bazı eşyalar ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 kişi, Kocaeli’ne gönderildi.

Bu kişilerin sevki sırasında Samsun Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyen bazı şüpheli yakınları, fenalık geçirdi. Şüphelilerden birinin çocuğu olduğu öğrenilen 6 yaşındaki Ş.A.S. görevli polis memurlarının kollarına sarılıp annesini götürmemeleri konusunda yalvardı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları