loading
close
SON DAKİKALAR

Polise kılıçla saldırı

Polise kılıçla saldırı
Tarih: 24.05.2012 - 18:48
Kategori: Sağlık, Yaşam

Ordu Belediyesi'nin, köy dolmuşlarıyla ilgili aldığı kararı protesto eden Kerim Göl, kılıçla polise saldırdı...

Ordu Belediyesi'nin köy minübüslerini şehir merkezine sokmayarak, Şirinevler Mahallesi'ndeki Kamyon Garajı'na depolanmasından sonra , işerinin düştüğünü iddia eden Nurettin İslam polisi protesto etti. 

 

Akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Nurettin İslam asker üniforması giyip bisikletine binerek, elinde megafonu, belinde kılıç, omzunda ise tek kırma av tüfeğiyle Yalı Camii önüne gelerek polisi protesto etti.

 

Burada kendisine müdehale etmek isteyen polisle tartışan Nurettin İslam polis tarafından gözaltına alınmak isterken yeğeni Kerim Gül polise tepki gösterdi.

 

Çıkan kargaşadan yararlanarak dayısının belindeki kılıcı alan Kerim Göl  polis memurları Cihangir Kayhan ve Cengiz Kaplan kılıçla el ve kollarından yaralandı.



İkisininde raporu var



 

Ordu Emniyet Müdürlüğü nde gözaltında tutulan Nurettin İslam ile Kerim Göl'ün her ikisinin akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporunun bulunduğu belirtildi. İslam ifadesinde belediyeyi minibüs güzergahını değiştirdiği için protesto ettiğini, ancak birden ortalığın karıştığını söylediği belirtildi. Kerim Göl de ifadesinde polise kızdığını, kılıçı eline alınca polisinde silahını çıkardığını, sonra da kendisini yakaladıklarını söyledi.

 

Bu arada Nurettin İslam'ın 2007seçimlerinde bağımsız milletvekili adayı olmak için başvurduğu, ancak başvurusunın İl seçim Kurulu tarafından rededildiği kaydedildi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları