loading
close
SON DAKİKALAR

Pop Dünyası Bu İkili'yi Bekliyor

Pop Dünyası Bu İkili'yi Bekliyor
Tarih: 12.02.2012 - 09:33
Kategori: Magazin

Melis Burcu Şentürk ve Ayşe Sena Yılmaz'dan oluşan Melis & Sena ikilisi ''Zaman Bitti'' isimli şarkılarıyla müzik dünyasına başarılı bir adım atmaya hazırlanıyor.

Türk pop müziği yeni ve genç bir ikiliyle tanışmaya hazırlanıyor. Melis Burcu Şentürk ve Ayşe Sena Yılmaz'dan oluşan Sena ve Melis ikilisi ilk şarkları ''Zaman Bitti'' isimli pop çalışmaları ile yakında müzik dünyasına merhaba demeye hazırlanıyorlar.

Söz ve müziği grup üyesi Ayşe Sena Yılmaz'a ait olan ve aranjörlüğünü İstanbul ve Kıbrıs gece hayatının tanınmış Dj'lerinden Erdi Erdoğan'ın yaptığı ''Zaman Bitti'' isimli şarkının 2012'nin ses getiren pop şarkılarından olacağı konusunda iddaalı olan ikili hedeflerinin müzik adına kaliteli işler çıkarmak ve ilerleyen yıllarda da başarılarını katlamak olduğunu sözlerine ekledi.

Başarılı bir müzisyen aileden gelen Melis Burcu Şentürk ve Ayşe Sena Yılmaz, sektörde kalıcı olma konusunda da oldukça iddialılar. Bir yaz tatili boyunca Antalya Nisbet'te sahne alma şansını da yakalayan ve o günden sonra sahneye daha da çok bağlanan ikili,özel açıklamalarda bulundu.

Grup üyelerinden Melis Burcu Şentürk, '' Ayşe ve ben yıllardır bu mesleği bir hedef hâline getirdik ve kendimize ilerde ürettiğimiz ve yaptığımız müziği nasıl daha kaliteli hale getiririz, nasıl daha çok keyif verici hâle getiririz diye sorduk. Ben 5 yıl boyunca Latin dansı eğitimi aldım, Ayşe ise müzik eğitimine devam ediyor. Bugün geldiğimiz noktada, ilk profesyonel şarkımızı müzik severlerle buluşma imkanı sağladık ve gelecekte de daha kaliteli işlere imza atacağımıza inanıyorum'' dedi...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları