loading
close
SON DAKİKALAR

Potada dev derbi

Potada dev derbi
Tarih: 11.02.2012 - 20:53
Kategori: Spor

Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi karşılaşmasında Beşiktaş Milangaz, yarın ezeli rakibi Galatasaray Medical Park'ı ağırlayacak

Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 19.30’da başlayacak Beşiktaş Milangaz-Galatasaray Medical Park derbisinde, 3 büyük kulüp arasındaki anlaşma gereği konuk Galatasaray taraftarları salonda yer alamayacak.

Lig TV 3’ten canlı olarak yayımlanacak derbi karşılaşmasında, hakem üçlüsü Murat Biricik, Halil Baldemir ve Ahmet Ersan Ergüler düdük çalacak.

Ligde 9 haftada 8 galibiyet ve 1 yenilgi alan Galatasaray Medical Park, 17 puanla lider Anadolu Efes’in averajla gerisinde 2. sırada bulunurken, 7 galibiyet ve 2 yenilgiyle Beşiktaş Milangaz ise kazandığı 16 puanla averajla Fenerbahçe Ülker’in üzerinde 3. sırada kendisine yer buldu. 

Beşiktaş Kulübü, Beşiktaş Milangaz Arena’da kombine bilet sahibi taraftarların, kombine kartlarını Sinan Erdem Salonu’ndaki derbi maçta da kullanabileceklerini duyurdu.

Kombine kart sahibi taraftarlar için Sinan Erdem Spor Salonu’nda yer ayrıldığı kaydedilirken, taraftarların kombine kartlarını mutlaka yanlarında getirmeleri istendi. Öte yandan, derbi maçın biletleri 10, 20 ve 50 liradan Biletix’ten sürüyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları