loading
close
SON DAKİKALAR

Prenses'ten özel açıklamalar

Prenses'ten özel açıklamalar
Tarih: 11.02.2012 - 21:55
Kategori: Magazin

Türk Pop Müziğinin Prensesi Ebru Polat ile süpriz dolu bir röportaj gerçekleştirdik.

Sesiyle ve fiziğiyle yürekleri hoplatan, herkesi kendine hayran bırakan Ebru Polat,yeni çıkacak single'lı ile ilgili hayranlarına süprizlerinin olduğunu açıkladı.

İşte O Röportaj ; 

'Hadi Git' Klibi yayınlandıktan sonra ne tür tepkiler aldınız. Bu tepkilere dayanarak yeni albüm ile ilgili kafanızda herhangi bir proje oluşturdunuz mu ?

Ben kliplerimde görselliğe çok önem veriyorum.Bu klip için1 ay öncesinden hazırlıklara başlamıştım. Kıyafetimden saçıma her kare zaten günler öncesinde planlanmıştı.Ben güzel tepkiler aldım.Özellikle facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde güzel mesajlar aldım. 

Müzik dünyasında kalıcı olmak için neler yapıyorsunuz ? ya da kalıcı olmak istiyormusunuz.           
                                        
Tabiiki herkes yaptığı işte kalıcı olmak ister.Ben yılda en az 1 albüm 3-4 klip çekerek zirveye giden bu yolda kalıcı olmak için yerimi sağlamlaştırıyorum.Bir şarkıcının en önemli silahı insanlar tarafından bilenen şarkıları.Benim konserlerime gelen herkes zaten şarkılarımı ezbere söylüyor böyle oluncada insan sürekli yeni şarkılar yeni klipler yeni konserler istiyor.

2010 Yılının en çok konser veren sanatçısı olmuştunuz. Görüyoruz ki bu sene de bu ünvanı kimseye vermeyeceksiniz. Peki nasıl hazırlanıyorsunuz ? Kıyafetleriniz, Makyajınız, vs. Heyecanlanıyor musunuz ?
Her konserimde ayrı kıyafet giymeye özen gösteriyorum.Bu  beni izlemeye gelen sevenlerime saygımdan dolayı olan bir düşüncem.Alışveriş yapmayı zaten çok seven birisiyim.Gittiğim her şehirden ya da ülkeden kıyafet alırım.2 valizle gidip 6 valizle döndüğüm çok olmuştur.Bizim işte böyle yapmazsan olmuyor. Konserden kazandığımız tekrar kıyafet ya da yeni şarkıların hazırlanmasına gidiyor.

Twitter'da ciddi takipçi sayısına sahipsiniz. Biliyorsunuz ki Hilal Cebeci fotoğraflarıyla yeniden gündeme geldi. Biliyoruz ki Ebru Polat'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok. Hayranlarınız ile görüşmek konuşmak için özel günleriniz varmıdır ? Yani sadece konser ve sosyal paylaşım siteleriylemi iletişim kuruyorsunuz ? 

Bir çok şehirde imza günlerim oluyor.Bunun haricinde her yaptığım yeni işle birlikte  radyo tv  ve gazete röportajlarımla sevenlerimle buluşuyorum.Ama  tiwitterdan genelden kendim yazıyorum.Bire bir insanlarla iletişim kurmak beni daha çok mutlu ediyor.

Sizin gibi güzelliği ile yürek hoplatan  Pop müziğin Prensesi olarak anılan bir sanatçının aşk hayatı merak ve takip ediliyor. Bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ? 
yeni bir aşk var mı ?

Hazır aşktan bahsetmişken ; Benim için aşk hayatın anlamı.Aşk olmazsa ben nefes alamam. Şarkı söyleyemem.

 Hayatınızın erkeğinin nasıl biri olmasını isterdiniz ?

Ayakları sağlam yere bassın.Hangi ortamda nasıl davranacağını bilsin.Ve beni sevenlerimden asla kıskanmasın.Fanlarımla yazışmamda rahatsız olan bir sevgili ile asla işimiz olmaz.

Aradığınız aşkı şu ana kadar bulabildiniz mi ?

Evet 1 kez aşık oldum;  Adı bende saklı……

Yaşınız henüz genç ancak bir çok ünlü gibi sizinde ne zaman dünya evine gireceğiniz merak ediliyor. Siz neler düşünüyorsunuz ?

Bu 5 yıl evlilik çok uzak bir hayal benim için.Yeni şarkılar yeni klipler beni aşktan daha çok mutlu ediyor. Şarkılar sevgililerden daha sadık ihanet etmiyor insana….

Yeni albüm ile ilgili bir süpriziniz varmı ? Bunuda duyuran ilk biz olalım 

Evet var.. Tan’ın çok güzel yeni bir şarkısını okudum. Aralık ayı gibi radyo tv ve digital platformlardan şarkıma  ulaşabilirsiniz.Şu an gece gündüz bu şarkıya çalışıyorum. Bir yandan da konserler devam ediyor..

Zamanınızı ayırdığınız için sonsuz teşekkürler

Rica ederim benim için zevkti. Gün içerisinde takip ettiğim  haber sitelerinden birisiniz. Umarım bu kaliteli çizginiz hiç bozulmaz sevgilerimle.

Ebru Polat'a vaktini bize ayırdığı için tekrar sonsuz teşekkürlerimiz iletiyoruz ...

Özgün Civan / Haberabone

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları