loading
close
SON DAKİKALAR

Provokatör olmak için 2 ay sıra var

Provokatör olmak için 2 ay sıra var
Tarih: 11.02.2012 - 19:13
Kategori: Kadın

ABD First Lady’si Michelle Obama’nın bir defada 50 bin dolarlık alışveriş yaptığı lüks kadın iç çamaşırı...

ABD First Lady’si Michelle Obama’nın bir defada 50 bin dolarlık alışveriş yaptığı lüks kadın iç çamaşırı markası Agent Provocateur’ün (Ajan Provokatör) Türkiye’deki satışlarında kuyruk var. Türk kadını, fiyatları 250 lira ile 1.000 lira arasında değişen iç çamaşırlarına sahip olmak için sipariş verip 2 aya kadar sıra bekliyor.

TÜRK kadını, İngiliz lüks iç çamaşırı markası Agent Provocateur’ü (Ajan Provakatör) ABD First Lady’si Michelle Obama’dan önce keşfetti. Türkiye’ye 3 yıl önce Harvey Nichols bünyesinde Demsa Group ile gelen Agent Provocateur, İstanbul Kanyon alışveriş merkezindeki mağazasında iç çamaşırlarını siparişle satıyor. Fiyatları 250 lira ile 1.000 lira arasında değişen iç çamaşırları için Türkler 2 aya kadar sıra bekliyor.

Agent Provocateur markası, geçtiğimiz günlerde Michelle Obama’nın Katar Kraliçesi Şeyha Mozah ile New York’un en lüks alışveriş caddelerinden Madison Avenue’nün bir bölümünü kapatarak yaptığı alışverişle gündeme gelmişti. Obama’nın özellikle de seçim yılında 50 bin dolarlık alışveriş yapması tepkilere neden olmuştu.

Markanın Türkiye’deki temsilcisi olan Demsa Luxury Group Pazarlama Müdürü Meltem Güneri, Agent Provocateur’de satışların çok iyi gittiğini belirterek, “Talep çok yoğun. Bu markanın belirli bir müşteri kitlesi var. Her zaman yoğun bir marka. Kendine güvenen, çalışan şık olmayı seven bir kitle var. Ünlüler, siyasi eşleri ve cemiyet hayatından müşterilerimiz var” dedi.

Güneri, mağazaya ilginin 3 yıldır hiç bitmediğini söyledi. Yeni gelecek ürünleri müşterilere mail yoluyla duyurduklarını hatırlatan Güneri, “Obama alışveriş yaptığı için Türkiye’de artış yaşanmadı. Çünkü biz zaten çok satıyoruz. Yeni koleksiyonlarda çok yoğun oluyoruz. Müşterilerimiz istediği ürünü almak için 2 ay sıra bekliyor” diye konuştu. Güneri, en ucuz ürünün 250 lira olduğunu, fiyatların 1.000 liraya kadar çıktığını da sözlerine ekledi. 

Obama ABD’de satışları artırdı 

Genelde halkın alışveriş yaptığı pazar, market ve mağazalarda görülen Michelle Obama’nın lüks ilgisi bu kez İngiliz markaya yaradı. Agent Provocateur’ün ABD’deki satışları ABD First Lady’si Michelle Obama’nın yaptığı alışverişten sonra yüzde 10’dan fazla arttı. İç çamaşırları daha çok Klasik Hollywood cazibesi tarzında olan Agent Provocateur’ün el yapımı dantelli korseleri ABD’de 1.400 dolara kadar çıkan fiyatlarda satılıyor. Agent Provocateur yöneticileri mağazanın gizli tutulan müşteri isimlerini açıklamazken aralarında sürpriz isimlerin de olduğunu söylüyor. Agent Provocateur, bu yıl 20’nin üzerinde yeni mağaza açmayı planlıyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları