loading
close
SON DAKİKALAR

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan: Karara itiraz edeceğiz

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan: Karara itiraz edeceğiz
Tarih: 23.04.2019 - 14:24
Kategori: Gündem

Geçen yıl evinin önünde yaralı bulunduktan sonra şüpheli bir şekilde hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz’la ilgili İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan beklenen rapor hazırlandı.

Rapor, küçük kızın düşmeye bağlı hayatını kaybettiği yönünde. Soruşturma dosyasına giren raporlar ise birbiriyle çelişiyor.

Habertürk’e konuşan baba Şaban Vatan, şunları ifade etti:

-Sırt üstü bırakıldı: Rabia’yı hastaneye götürdüğümüzde hayattaydı ve ben elini tutup onunla konuşurken elimi sıktı. 70 kilo bir çocuk, 300 kilogramlık bir hızla yere çarpıyor ama başında en küçük darbe izi yok. Benim kızımın intihar etmesini gerektirecek bir durum zaten yoktu. Bize İstanbul Adli Tıp Kurulu raporunda, “Ölümü, trafik kazası değil; düşme sonucu olabilir” diyor. Ama Hacettepe Üniversitesi’nce verilen Adli Tıp raporunda ise ‘araç çarpma kanaati’ net bir biçimde vurgulandı. Kızım olaydan sonra getirilip evimizin üzerine sırt üstü bırakıldı.

- Mücadelemi sürdüreceğim: Bir önemli gelişme de metruk binada yapılan araştırmada ortaya çıktı. Rabia’nın üzerinden alınan toz örnekleriyle metruk binadan alınan toz zerrecikleri karşılaştırıldı ve aynı çıktı. İstanbul Adli Tıp’ın verdiği karara itiraz edip, haklı mücadelemi sürdüreceğim.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları