loading
close
SON DAKİKALAR

Rabia Naz’ın kıyafetlerinde lastik izi tespit edildi

Rabia Naz’ın kıyafetlerinde lastik izi tespit edildi
Tarih: 13.12.2019 - 16:48
Kategori: Gündem

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz'ın giysilerinde araç izine rastlandı.

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz soruşturması ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şaban Vatan, Rabia Naz'ın giysilerinde araç izine rastlandığını kanıtlayan belgeleri paylaştı.

Şaban Vatan’ın paylaşımları şöyle:

"Şimdi bana bunu açıklayın yetkililer, Giresun başsavcısı Abdurrahim Alan. Dosyanın savcısı Emine ve müfettişler. Resmen elbisede araç izine rastlanmış. Ve elbise temizlenmiş olmasına rağmen izine rastlanmış. Hani araçla hiçbir olasılık dahi yoktu. Araç deyince inkar başlıyordu.

Eynesil'de olayin ardından sonra iki ay içinde noterden satışı verilen Doblo, Kangoo ve Peugeot marka araçların tespitini yapın. Bunu da benim söylemem gerekmezdi cinayet böyle mi inceleniyordu? Bugüne kadar sadece siyah Doblo'yu sunmamın sebebi asıl aracın da elbisede tozların yokedildiği gibi yok edilecegi kanaatinde olduğum için olayın içinde olan siyah Doblo'yu sundum. Çünkü deliller satılan araçta. Artık o aracı ortaya getirin. Aylarca elbiseleri benden gizlediler göstermediler. İlk savcı bey inceleme yapıldı, bir toza rastlanmadı demişti. Bu fotoğraflara ragmen fotoğrafları goren savcı neden yalan söylemişti? Şahitlerle de tozu sununca 'temizlenmiş, doğru tozlar varmış' demişti.

11 yaşında Rabia Naz'ın canına kıyılmasına susuldu. Görün ki elbisede dahi araç izine raslanabiliyormuş. Kim elbiseyi temizledi? Emniyette olan giysileri kim temizledi? Eynesil'de günlerce bir ay bekletilen giysiyi ortaya çıkartılan Hakan müdüru hemen emekliye ayırdılar. Şimdi belli oluyor neden ekmekli ettikleri. Derhal elbiseyi temizleyeni bulun emniyetten o kişiyi ortaya getirin. Önceden tozlar varken nasıl yok oldu? Bu elbisedeki hasar incelemesi yapılabiliyormuş da neden Ağustos 2019 kadar bekletilmiş?"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları