loading
close
SON DAKİKALAR

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de spor programına döndü, Boşnaklar kanalın kapısına dayandı; Boşnak dernekleri adına başkan Erdoğan Erden kanal önünde basın açıklaması yaptı

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV'de spor programına döndü, Boşnaklar kanalın kapısına dayandı; Boşnak dernekleri adına başkan Erdoğan Erden kanal önünde basın açıklaması yaptı
Tarih: 13.09.2020 - 23:41
Kategori: Gündem

Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın TV yönetimin namus sözü vermesine rağmen tekrar yeniden Beyaz TV’de spor programına çıkarılmasına tepki gösteriyor. Boşnaklar TV kanalının kapısına dayandılar.

Boşnaklar ( @Bosnaklar_bosna ) sayfasından yapılan duyuruda; "İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve Yönetimi An itibari ile Beyaz TV önüne gidiyor. Biz Boşnaklara yönelik hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol programına dönmesiyle protesto edilecektir" denildi.

Boşnaklar gelmeden TBeyaz TV'nin önüne Polis güçleri geldi ve bariyerlerle güvenlik önlemi alındı.

Gece Boşnak dernekleri adına Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden açıklama yaptı.

Boşnaklar ( @Bosnaklar_bosna ) sayfasından Erdoğan Erden Basın Açıklaması canlı yayınlandı;

"Türk ve Müslüman kadınlarımıza aşağılık ithamlarda bulunmuş ve Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerince cezası onaylanmış kişiyi, Osman Gökçek'in bize şerefi üzerine söz vermesinden iki yıl sonra bugün aynı programa çıkarmasını kınıyoruz.

Türkiye'de geçmişi de kirli olan, terör örgütünün dosyalarıyla ordumuza, Fenerbahçe'ye saldıran bu kişinin canı sıkıldığında insanlık suçu işlemesi ve kendisinin FETÖ'cü olmasına karşın televizyonlara çıkmasına kesinlikle karşı çıkıyoruz.

Hiçbir zaman bu işin takibini bırakmayacağız.

İstanbul Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden'in Beyaz TV önündeki basın bildirisi açıklaması Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz futbola dönmesinin ardından basın açıklaması 

Neler olmuştu?

Boşnaklara yönelik ırkçı ifadeleri sonrası gelen tepkiler üzerine Beyaz TV'deki programı ve Sabah gazetesindeki yazılarına son verilen Rasim Ozan Kütahyalı uzun bir aradan sonra yeniden köşe yazarlığına geri dönerek Star Medya Grubu’na bağlı Güneş’te yazmaya başladı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında “Kusturmalı Boşnak Saksosu” diyerek Boşnaklara ırkçı ve belden aşağı hakarette bulunmuştu. Rasim Ozan Kütahyalı’nın hakareti sonrasında Boşnaklar protesto gösterileri yapmış ve Kütahyalı hakkında suç duyurularında bulunmuştu.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları