loading
close
SON DAKİKALAR

Rasim Ozan Kütahyalı'ya Beyaz TV önünde protesto

Rasim Ozan Kütahyalı'ya Beyaz TV önünde protesto
Tarih: 20.08.2019 - 10:15
Kategori: Gündem

Bir televizyon programında Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara geri döndü. Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara dönmesini Beyaz TV önünde protesto etti.

Beyaz TV’de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında “Kusturmalı Boşnak S...” ifadesini kullanarak Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı geri döndü. Kütahyalı,  kişisel twitter hesabından "nerede kalmıştık" tweetini atarak geri döndüğünü duyurmuştu. 

Geçtiğimiz hafta sözleri dolayısıyla Boşnaklardan özür dileyen Kütahyalı, "Ben Aliya İzzetbegoviç hayranı bir insanım. Ben Boşnak kardeşlerimden tekrar, tekrar özür diliyorum. Bana düşman olanlar bu sözleri kullanarak bana saldırdılar. Kendi meselelerine asil Boşnak halkını karıştırmasınlar." demişti. 

Kütahyalı'ya Beyaz TV önünde protesto

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekranlara geri dönmesine ise tepkiler gelmeye devam ediyor. En son dün akşam saatlerinde Beyaz TV önünde toplanan Boşnak derneklerinin temsilcileri Rasim Ozan Kütahyalı'nın tekrar ekranlara dönmesini protesto etti. Beyaz TV binası önünde basın açıklamasında bulunan Boşnak temsilcilerinin gerçekleştirdiği protestoya Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Sancaktar, Anadolu Yakası Bosna Sancak Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Erdoğan Erden ve Bosna Hersek Dostları Vakfı Başkanı Saffet Erdem Beyaz, derneklerinin yönetim kurulu üyeleri katıldı. 
 
İşte protesto görüntüleri:

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları