loading
close
SON DAKİKALAR

Real Madrid farkı açıyor

Real Madrid farkı açıyor
Tarih: 12.02.2012 - 10:34
Kategori: Spor

La Liga'da lider Real Madrid, sahasında ağırladığı Atletico Madrid'i 4-1 yenerek takipçisi Barcelona ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı

Madrid derbisinde Real Madrid’in gollerini Cristiano Ronaldo (Dk. 23 ve Dk. 81 penaltılardan), Di Maria (Dk. 48) ve Higuain (Dk. 64) attı. Atletico Madrid’in tek golü 14. dakikada Adrian’dan geldi.

Atletico Madrid’de 22. dakikada kaleci Courtois ve 80. dakikada Godin’in kırmızı kart gördüğü maçta 6 oyuncu da sarı kart gördü. Atletico Madrid’de milli futbolcu Arda Turan 77 dakika sahada kaldı, Real Madrid’de milli futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop forma giymedi. Real Madrid bu sonuçla puanını 34’e çıkararak liderliğini sürdürdü.

2. sıradaki Barcelona ise Getafe deplasmanında sezonun ilk yenilgisini aldı. Madrid’deki maçta Juan Valera’nın 67. dakikadaki golüyle 1-0 yenilen Barcelona, böylece 28 puanda kaldı. Real Madrid ve Barcelona, 10 Aralık’ta Madrid’de karşı karşıya gelecek.

Ligde 3. sırada bulunan Valencia da Rayo Vallecano’yu deplasmanda 2-1 yenerek sıralamadaki yerini korudu. Maçta Valencia’nın gollerini Jonas (Dk. 21) ve Alberto Costa (Dk. 56), Rayo Vallecano’nun golünü Raul Tamudo (Dk. 84) attı. Valencia’da milli futbolcu Mehmet Topal oynamadı. 

Gol Krallığı

16 gol: Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

15 gol: Lionel Messi (Barcelona)

12 gol Gonzalo Higuain (Real Madrid)

8 gol: Roberto Soldado (Valencia)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları