loading
close
SON DAKİKALAR

Red Bull Yağlı Direk 8 Temmuz’da Trabzon’da

Red Bull Yağlı Direk 8 Temmuz’da Trabzon’da
Tarih: 21.06.2023 - 14:22
Kategori: Spor

Türkiye’nin en geleneksel ve eğlenceli yarışmalarından biri olan Red Bull Yağlı Direk geri dönüyor. Katılımcıların yağlanmış bir direğin ucundaki Türk Bayrağı’nı almaya çalıştığı Red Bull Yağlı Direk bu yıl 8 Temmuz’da Trabzon’da düzenlenecek.

Türkiye’nin en geleneksel ve eğlenceli yarışmalarından biri olan Red Bull Yağlı Direk geri dönüyor. Katılımcıların yağlanmış bir direğin ucundaki Türk Bayrağı’nı almaya çalıştığı Red Bull Yağlı Direk bu yıl 8 Temmuz’da Trabzon’da düzenlenecek. Red Bull Yağlı Direk’e katılımlar RedBull.com/yaglidirek adresinden gerçekleştiriliyor.

Her yıl  izleyenlere ve katılımcılarına keyifli anlar yaşatmaya devam eden Red Bull Yağlı Direk geri dönüyor.

Katılımcıların 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş ve gres yağına bulanmış direğin ucundaki Türk Bayrağı’nı almaya çalıştığı “İmkânsız görev”, bu yıl 8 Temmuz Cumartesi günü Trabzon Ganita Limanı’nda  gerçekleştirilecek.

Red Bull Yağlı Direk hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve kayıt gerçekleştirmek için RedBull.com/yaglidirek adresi ziyaret edilebiliyor.

Red Bull Yağlı Direk nedir?

Türkiye’de bir klasik haline gelen Red Bull Yağlı Direk’te katılımcılar 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş ve gres yağına bulanmış direğin ucundaki Türk Bayrağı’nı almaya çalışıyor. Katılımcıların sırayla direğin en ucuna koştuğu yarışmada ayakta kalıp Türk Bayrağı’nı alan ilk kişi günün kahramanı oluyor.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları