loading
close
SON DAKİKALAR

RedHack, Sivas ve Suriye için hackledi!

RedHack,  Sivas ve Suriye için hackledi!
Tarih: 03.07.2012 - 11:53
Kategori: Sağlık, Yaşam

RedHack bu sabah saatlerinde Sivas Katliamına ve Suriye politikasına dikkat çekmek için Dışişleri Bakanlığı sitesini Hackledi...

Sivas Katliamı'nı protesto etmek isteyen ve AKP'nin Suriye'ye karşı saldırgan tutumuna tepki gösteren RedHack, Dışileri Bakanlığı'nın sitesini hackledi.


 
Bakanlığın sitesinden belgeler de sızdırıldığını belirten RedHack ilerleyen saatlerde belgeleri yayınlayacağını duyurdu.


RedHack Dışişleri Bakanlığı'nın sitesine hackledikten sonra, Başbakan'ın Kaddafi ve Esad ile sarıldığı fotoğrafları koyarken, "Dün kardeş bugün düşman, emperyalizm için savaşmayacağız yazdı"


 
İşte RedHack'in bakanlığın sitesine koyduğu "Oğlum bak git" başlıklı metin:


 
"Emperyalizmin Ortadoğu projeleri kapsamında dünün dost ülkeleri hızla savaşa sürüklenmekte, suni savaş senaryolarıyla halkımız savaş psikolojisine sokulmakta, milliyetci duygular köruklenerek kardeş halklara düşmanlık besletilmeye calışılmaktadır. Kendi ülkesindeki savaşı çözemeyenler nedense başka ülkelerin sorunlarina eğilir olmuş, onlarin iç-işlerine karişmayı "büyük devlet" olmanın gerekliliği olarak görmüşler. Fakat unuttukları birşey var. "Bu tiyatroda doğduk diye bu tiyatroda yaşamak zorunda degiliz" diyen insanlar da var bu dünyada ve sizin bu oyununuza çomak sokmaktan büyük zevk duyacaklar. Sizler disisleri politikasini baska ulkelerin "iç-i$lerine" karismak ve emperyalist devletler icin "sirin" gozukmek icin "kabadayilik" olarak algiliyorsunuz ve bizleri savasa suruyorsunuz! Cok savas istiyorsaniz birakin meclisi, giyin postallarinizi ve savasin. Sizleri cogunluk secti diye sizler için olmekmi zorundayiz arkadasim? Sizler kendinizden kucuk devletlerle ego tatmin edeceksiniz diye canimizimi verecegiz yani? Yok oyle dava..


Sana gelince bay Ahmet Davutoglu; Icisleri bakanina takla attirmistik ama bu defa sana daha buyuk bir takla attiracagiz! Disisleri portalinda ki tum belge ve bilgileri aldik, hepsini aciklayacagiz! Aciklayacagimiz belgeler sizlerin aslinda ne kadar gucsuz oldugunuzu ve kabadayiliginizin ise balondan ibaret oldugunuzu kanitlayacak. Eh zaten bir uçak dusunce havaniz batmamis miydi? Siz hava atacaksiniz diye gencecik insanlar orda burda canini veriyor..


ABD cikarlarina hizmet eden bu devletin yuruttugu hic bir savas ne benim ne de ezilen halklarin savasidir.. Kendi davamiz ve gundemlerimiz icin savasacagiz, kimsenin piyonu olmayacagiz, kimsenin kirli emelleri için canimizi vermeyecegiz!


Bizim disisleri bakani emperyalizmin kapisinda nobet duracagina, Malatya'da iktidarin namusunun ortasina dikilen fuze rampasi ile ugrassin..


Pensilvanya merkezli ve cemaat gudumlu disisleri politikasini birakmadiginiz surece ensenizde olacagiz!


Anneleri aglatan, "kirli savas" politikasina son!


 
"Savasi kim istiyorsa "o gitsin..


Dunyanin tum ezilen, emperyalizmin "kan içme" temelli politikasina karsi birlesiniz!


Yağma yok ARTIK RedHack var!


Bu eylemimizi iktidardakilerin unutturma cabalarina inat, Sivas Katliami'nda yitirdigimiz canlara armagan ediyoruz! Suni gundemlerle unutturulmaya calisilan Madimak'i unutturmaya calisanlarin her sene burnunun dibini hackleyerek unutturmayacagimizi gosterecegiz! Sivas katliami'ni zaman asimi diye rafa kaldiranlar, Sivas katliamini mesru gorenlerdir. Bu durum katliamin halen surdugunun kanitidir. Zaten RedHack'e atanan ozel yetkili savci nin Sivas davasini rafa kaldiran savci ile ayni olmasi bizler için hicte sasirtici olmadi..


Ayrica yine bu eylemimizi Suriye ve Turkiye'li halklara armagan ediyor, eylemimizin halklarin kardesligine bir tugla olmasini diliyoruz!

RedHack, Sivas katliamını anmak için Dışişleri Bakanlığı'nın sayfasına Grup Yorum'dan Gün tutuşur parçasını da koydu.


Sitede ele gecirdigimiz belgeleri bugun itibariyle illeriki saatlerde aciklayacagiz! #RedHackAilesi ni selamlariz!"

Sol haber

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları