loading
close
SON DAKİKALAR

Rock Festivalin yeni adresi Burhaniye

Rock Festivalin yeni adresi Burhaniye
Tarih: 21.01.2022 - 09:12
Kategori: Yerel

Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan ve her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan Rock festivalinin yeni ev sahibi Burhaniye olarak belirlendi. 7 yıllık sözleşme ile ihalesi yapılan festival alanı, önceki sahibi Milyon Yapım Organizasyon kazanarak festivalin yeniden organizasyon firması...

ROCK FESTİVALİNİN YENİ ADRESİ BURHANİYE

Zeytinli Rock Festivali bundan sonra Burhaniye’de yapılacak.

İlki 2005 yılında yapılan ve 2014 yılında Zeytinli Rock Festivali adıyla Edremit’te düzenlenmeye başlanan festival, yeni yapılan ihaleyle bundan sonra Burhaniye’de yapılacak.

Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından biri olan ve her yıl milyonlarca kişiyi ağırlayan Rock festivalinin yeni ev sahibi Burhaniye olarak belirlendi. 7 yıllık sözleşme ile ihalesi yapılan festival alanı, önceki sahibi Milyon Yapım Organizasyon kazanarak festivalin yeniden organizasyon firması oldu.

Mülkiyeti Belediyeye ait olan ve DENETKO ile ORJAN sahil sitelerinin arasında denize sıfır olarak yer alan 65 bin m2 alanda yapılacak festival için ihale yapıldı. Burhaniye Belediyesi encümeni huzurunda 29.12.2021 yılında yapılan ihalede Milyon Yapım Organizasyon 7 yıllık ihaleyi kazandı. Festival alanı, konserlerin yanı sıra, Çadır ve karavan kamp, yüzme havuzu ve Aqua Park olarak hizmet verecek.

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Zeytinli Rock Festivalini düzenleyen Milyon Yapım Organizasyon Firması yetkilisi Umut Kuzey’in bundan sonra Rock Festivalini Burhaniye’de düzenleyeceğini söylediğini belirterek, Rock Festivalinin Burhaniye’ye hayırlı olmasını diledi. Burhaniye Belediye Başkanı Deveciler www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin önemli bir organizasyonuna ev sahipliği yapacağız. Bu organizasyon Burhaniye’ye önemli bir marka değeri kazandıracak. İlçemiz Türkiye’ye sesini her alanda duyurmaya devam ediyor” dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları