loading
close
SON DAKİKALAR

Rönesans'ın sırları İstanbul'da aydınlanıyor

Rönesans'ın sırları İstanbul'da aydınlanıyor
Tarih: 26.05.2012 - 13:11
Kategori: Kültür & Sanat

The Great Masters, 1 Haziran-31 Temmuz'da İstanbul'da sanatseverlerle buluşacak...

16. yüzyıl İtalya'sının en ünlü üç ustasının bilim ve sanatta nasıl izler bıraktıklarını anlatan The Great Masters Sergisi ilk kez Türkiye'de sergilenecek.

 

1 Haziran-31 Temmuz 2012'de Vestel Ana Sponsorluğunda , Koleksiyon Katkılarıyla, Museo Ideale Leonardo Da Vinci, Arter Tasarım ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliği ile MSGSÜ Tophane-i Amire KSM Beş Kubbe Salonu'nda gerçekleşecek sergi, Türkiye'de gerçek anlamda hayata geçirilecek ilk interaktif sanat sergisi olacak.

 

İsveçli sergi tasarım şirketi ''Excellent Exhibitions AB'' tarafından tasarlanan ve dünyaca ünlü İtalyan küratörler Alessandro Vezzosi ve Francesco Buranelli tarafından hayata geçirilen The Great Masters sergisi ilk kez Türkiye’de sergilenecek.

 

Sergide yer alan 11 bölüm şöyle: Medya Odası, Zaman Çizelgesi ve İtalyan Hikayesi, Adli İnceleme, Son Yemek, Mimari, Sistina Şapeli, Vitruvius İnsanı, Anatomi, Raphael’in Odası, Davud Heykeli, Modeller ve Genel Alan.

 

Serginin açılışı 1 Haziran tarihinde 11.30’da yapılacak. Etkinlik haftanın 7 günü 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenecek serginin biletlerine MyBilet’ten ulaşılabilir.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları