loading
close
SON DAKİKALAR

Rooney'den şaşırtan açıklama

Rooney'den şaşırtan açıklama
Tarih: 12.02.2012 - 16:36
Kategori: Spor

Otelul Galati karşısında orta sahada görev yapan Manchester United'ın golcüsü Rooney, Alex Ferguson'ın istemesi durumunda yeni Paul Scholes olmaya hazır olduğunu söyledi

Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Otelul Galati ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında, Wayne Rooney'e orta sahada oyun kurucu olarak görev vererek herkesi şaşırttı.

Başarılı bir performans sergileyen Rooney "Yeni Paul Scholes olabilirim" derken, Ferguson, yıldız oyuncuyu sakatlıklar nedeniyle görev bölgesinin dışında oynattığını söyledi.

Wayne Rooney, Manchester United'ın yeni gizli silahı olmaya hazır. Yıldız oyuncu, takımının Otelul Galati ile oynadığı maçta orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak görev aldı ve kimsenin beklemediği kadar başarılı bir performans ortaya koydu. Rooney de, maç sonunda mücadelesinden memnundu. 

Futbola ilk başladığı yıllarda sık sık orta sahada mücadele ettiğini hatırlatan Rooney, "Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Menajerim isterse yeni Paul Scholes olmaya hazırım. Çünkü orta sahada oynarken yabancılık çekmiyorum" diye konuştu.

Ancak Ferguson'ın, Rooney'i orta sahaya monte etmeye hiç niyeti yok. Otelul Galati maçı sonrası yıldız futbolcuya övgüler yağdıran deneyimli menajer, "Rooney pozisyonunun dışında oynamasına karşın sahanın en iyisiydi.

Ancak onu orta sahada kullanmamın nedeni, Cleverly, Carrick ve Fletcher gibi oyuncuların sakat oluşu. Yine de Rooney'i her zaman ortada oynatabileceğimi bilmek güzel" dedi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları