loading
close
SON DAKİKALAR

Ruhsar Pekcan'ı savunan Soylu BirGün'ü hedef aldı

Ruhsar Pekcan'ı savunan Soylu BirGün'ü hedef aldı
Tarih: 01.05.2021 - 10:45
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görevden alınan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'la ilgili bir haber nedeniyle BirGün gazetesini hedef aldı.

Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın eşiyle birlikte sahip olduğu şirketten görev yaptığı yaptığı bakanlığa dezenfektan sattığı ortaya çıkmış, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan Ruhsar Pekcan'ı görevden almıştı.

Pekcan'la ilgili yeni skandallar da ortaya çıktı. Pekcan'ın Ticaret Bakanlığı görevine getirildikten sonra kendisine bakanlığın tam karşısında olan lüks bir yerde daire kiralandığı, bakanlık bütçesinden kiralanan evin tadilatı için 380 bin lira harcandığı iddia edildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Pekcan'la ilgili skandala ilişkin haber yapan BirGün gazetesini hedef aldı. 

Soylu, sosyal medya hesabından, "PKK’lı Birgün Gazetesi, Hem yalan söylüyorsun, hem iftira atıyorsun... Bakanlığın tahsis ettiği konutun, sanki Sn. Ruhsar Pekcan’ın konutu gibi yansıtılması, "Linç kampanyasında ben de olayım." perişanlığıdır!" ifadelerini kullandı.

BirGün İmtiyaz Sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aydın, Soylu’ya Twitter hesabından yanıt verdi. Aydın, "“BirGün gazetesi sol, sosyalist bir yayın anlayışına sahip bağımsız bir gazetedir. PKK’lı diyerek asıl iftirayı siz atıyorsunuz. Bu ithamınızı yargıya taşıyacağımızı bilin isterim" dedi.

Soylu'nun BirGün'ü hedef alan paylaşımına çok sayıda kulllanıcı tepki gösterdi.

Soylu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlardan bazıları şöyle:

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları