loading
close
SON DAKİKALAR

Rumeli Koleji’nden, Başkan Cem Kara’ya 23 Nisan Ziyareti

Rumeli Koleji’nden, Başkan Cem Kara’ya 23 Nisan Ziyareti
Tarih: 22.04.2016 - 12:15
Kategori: Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçede yapılan programlar kapsamında, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya da ziyaretler yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçede yapılan programlar kapsamında, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya da ziyaretler yapıldı. 22 Nisan 2016 Cuma günü Rumeli Koleji idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından bir ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete, ilkokul düzeyinde her sınıftan bir temsilci öğrenci ve anaokulundan da bir temsilci öğrenci katıldı.

Yapılan ziyaretlerde Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, her öğrenciye makamına oturtarak çeşitli hediyeler verdi. Hediyeler arasında bir kitap, Çatalca Belediyesi 23 Nisan 6. Uluslararası Çocuk Festivali anısına bir matara ve Mustafa Kemal Atatürk imzasının bulunduğu bileklik vardı. Ayrıca öğrenciler tarafından da Başkan Cem Kara’ya çiçek takdim edilerek, Rumeli Koleji tarafından 24 Nisan 2016 Pazartesi günü düzenlenecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına davetiye verildi. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları