loading
close
SON DAKİKALAR

Saffet Sancaklı'dan Thodex açıklaması: Milli şahsiyetime dönük en küçük lekeyi bile kabul etmem mümkün değil

Saffet Sancaklı'dan Thodex açıklaması: Milli şahsiyetime dönük en küçük lekeyi bile kabul etmem mümkün değil
Tarih: 24.04.2021 - 10:05
Kategori: Gündem

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Saffet Sancaklı, oğlu Mert Sancaklı'nın MASAK'ın hesaplarını bloke ettiği Thodex şirketine ortak olmadığını açıkladı.

2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı belirtilen ve hakkında kırmızı bülten çıkarılan kripto para alım satımı yapılan Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer ile MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın oğlu Mert Sancaklı'la bir şirkette ortak olduğu ortaya çıkmıştı. Ticaret Sicili’nde yer alan bilgilere göre Mert Sancaklı ve Fatih Özer, 28 Eylül 2020 tarihinde “Hoppara Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri” adlı bir şirkette ortak.

MHP'li Saffet Sancaklı, MASAK'ın hesaplarını bloke ettiği Thodex şirketine ortak olmadığını açıkladı. Sancaklı açıklamasında, "Hayatım boyunca şerefim ve haysiyetimle yaşadım. Milli şahsiyetime dönük en küçük lekeyi bile kabul etmem mümkün değildir.  Gündemdeki bu konuda oğlumun ve şahsımın en küçük dahli olmadığına dair bütün değerlerim, namusum ve şerefim üzerine ant içerim" ifadelerini kullandı.

Oğlunun Thodex'le bir bağı bulunmadığını ifade eden Saffet Sancaklı, Faruk Fatih Özer'le ortak kurduğu Ticaret Sicil Gazetesi'nde yer alan "Hoppara" ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Saffet Sancaklı'nın açıklaması şöyle:

 

İlgili haber:
Thodex’in sahibi Faruk Fatih Özer ile MHP'li Saffet Sancaklı'nın oğlunun ortak olduğu ortaya çıktı

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları