loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlam: Bilinçsizce bir gol yedik

Sağlam: Bilinçsizce bir gol yedik
Tarih: 13.02.2012 - 00:37
Kategori: Spor

Bursaspor'un başarılı teknik adamı Ertuğrul Sağlam, G.Saray yenilgisi sonrasında açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda G.Saray'a 2-1 mağlup olan Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonunda açıklamalarda bulundu. 

Genç teknik adam, "Ağır zeminde iklim şartlarının gerçek yüzünü gösterdiği ve buna zeminin de direnç gösteremediği ortamda futbolun kalitesini üste çıkaracak bir durum olmadığı halede iki takımda iyi mücadele etti. 

Oyunun başında öne geçebilirdik. Öyle olsa gidişat da farklı olurdu. Sonrasında G.Saray kendi sahasında oynamanın avantajlarını kullandı. Geri düşene kadar istediğimizi de yapamadık. 

Bölüm bölüm fırstlar yakaladık. İlk yarıda kalemize gelen tek topu gol olması bizim şanssızlığımızdı. İkinci yarı biraz daha toplandık kendimiz gibi oynadık. Rakip kaleye daha fazla gittik. 

Final paslarını iyi değerlendirsek daha evvel golü bulabilirdik" dedi. Beraberliği yakaladıktan sonra son dakikalarda yedikleri ikinci golü değerlendiren Sağlam, "Maalesef yine göbekten çok bilinçsizce bir gol yedik. Şanssız demeyeceğim çünkü o golde bizim hatamız var. Ondan sonra da çeviremedik. G.Saray'ı tebrik ediyorum. İki takım oyuncularını da verdikleri mücadeleden ötürü tebrik etmek gerek. Bu sahada bundan daha fazlası olmazdı" ifadelerini kullandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları