loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan Hasan Bitmez açıklaması; 'genel durumu düne göre daha ciddi'

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan Hasan Bitmez açıklaması; 'genel durumu düne göre daha ciddi'
Tarih: 13.12.2023 - 20:30
Kategori: Sağlık, Yaşam

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulu’nda konuşurken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulu’nda konuşurken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’in sağlık durumuna ilişkin olarak, "Sayın Hasan Bitmez'i yakından takip ediyoruz. Solunum ve kalp-akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez, dün TBMM Genel Kurulu’ndaki konuşmasının sonunda fenalaşarak yere düştü.

Kafasını kürsünün arkasındaki merdiven basamaklarına çarpan Bitmez bayıldı ve yapılan ilk müdahalenin ardından Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bugün hastaneye giderek Bitmez’in durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bitmez’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Koca, şunları söyledi:

"Sayın Hasan Bitmez'i yakından takip ediyoruz. Hocalarımızla, sağlık ekibimizle, bütün branşlarla birlikte yakından takip ediyoruz. Solunum ve kalp-akciğer pompası ile hayati fonksiyonları sağlanıyor. Genel durumunun düne göre daha ciddi olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlarımız bütün branşlarla birlikte yakından takip ediyorlar."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları