loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlık Bakanı Koca'dan yeni yılda hasta ve hastane ziyaretleri

Sağlık Bakanı Koca'dan yeni yılda hasta ve hastane ziyaretleri
Tarih: 01.01.2022 - 08:11
Kategori: Sağlık, Yaşam

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca İstanbul Anadolu 112 Komuta Merkezinden tüm istasyonlara yeni yıl kutlaması ile başladı. Bakan Koca İlk doğan bebek haberini de buradan duyurdu. Bakan Koca yeni yıla ilk saatlerinden itibaren İstanbul'da hastanelerde hasta ziyaretleri başladı.

Saplık bakanı Dr. Fahrettin Koca; “İstanbul Anadolu 112 Komuta Merkezinden tüm istasyonlara! Evinde yeni yılı kutlayan, acilde, nöbette görevi başında olan bütün sağlık çalışanlarına! Hepimiz için mutlu yıllar diliyorum.” diyerek başladı.

Bakan Koca İlk doğan bebek haberini de buradan duyurdu. 'Yeni yılla gelen ilk güzellik; Eliz Bebek. Doğan ilk bebeğin ailesini sizler adına kutluyoruz. Allah analı babalı büyütsün.'

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yeni yıla hastanelerde hasta ziyaretleri ile başladı.

Bakan Koca'nın hastane ziyaretlerinde www.istanbulgercegi.com üzerinden mesajlarını paylaştı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca sırasıyla; 

"GÖZTEPE Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi’nde hastalarımızı dinledik ve hekimlerimizden tedavi süreçleri hakkında bilgi aldık. Kendilerine acil şifalar, sağlık dolu yıllar diledik. Sağlık sistemimiz yeni yıla da güçlü giriyor.

ÇOCUK ACİL’de yatan hastaları ziyaret ettiğimiz Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, uzmanlarımızdan bilgi aldık. Yeni yıla tedavi ihtiyacıyla giren çocuklarımızdan bir kısmıyla küçük sohbetlerimiz oldu. Mutlu seneler diliyorlar.

PENDİK Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde nöbetçi hekim arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ardından hastalarımızı ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldık. Acil şifalar ve iyi seneler diledik. Talepleriyle yakından ilgileneceğiz.

ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL Eğitim Araştırma Hastanesi Seyrantepe Kampüsünü ziyaret ederek hastalarımızla görüştük. Hekimlerimizden tedavi süreçleri hakkında bilgi aldık, kendilerine acil şifalar ve mutlu seneler diledik. İstekleri başımız üstüne.
 
BAŞAKŞEHİR Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Hekimlerimizden sağlık durumları hakkında bilgi aldık ve yeni yıllarını tebrik ettik. Taleplerini değerlendiriyoruz.
 
OKMEYDANI Prof. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi sunduk, durumları hakkında bilgi aldık. Yeni yıllarını tebrik ettik. Bu geceyi hastane odasında geçirmek kolay değil." dedi.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları