loading
close
SON DAKİKALAR

Sağlıklı kalpler için yürüyecekler

Sağlıklı kalpler için yürüyecekler
Tarih: 26.05.2012 - 11:22
Kategori: Sağlık, Yaşam

Kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen yürüyüşün 5. düzenleniyor...

Kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen yürüşün bu yıl 5. düzenleniyor.

 

Gaziosmanpaşa Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümü önderliğinde geleneksel olarak her yıl yapılan “Sağlıklı Kalpler” yürüyüşünün 5. Bu yıl Bayrampaşa, Parkada’da gerçekleşiyor.

 

Gaziosmanpaşa Hastanesinin Kulüp Kalbim üyeleri için düzenlediği etkinliğe, Milli Futbolcu ve Beşiktaş eski oyuncuları Sn. Ali Eren ve Sn. Metin Uzun, Sanatçı Sn. Ahmet Selçuk İlkan, Sinema Oyuncuları Sn. Umut Oğuz ve Sn. İsrafil Köse, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Sn. Ahmet Şahin ve Sürpriz Sanatçılar katılacak.

 

Anjiyo ve by-pass olmuş "Kulüp Kalbim" üyeleri onlara destek vermek isteyen gönüllülerinde katıldığı etkinlik Bayrampaşa Şehir Parkı, Parkada bulunan Mihver Restaurant'ta yapılacak kahvaltıyla başlıyor.

 

Birlikte yapılan kahvaltının ardından "Sağlıklı Kalpler ile Mutlu Gelecekler" sloganıyla hareket eden Kulüp Kalbim üyelerinin yürüşüyle devam edecek.

 

Gaziospaşa Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Sorumlusu Doç. Dr. Nuri Kurtoğlu, Kalp ve Damar Cerrahisi Sorumlusu Doç. Dr. Denyan Mansuroğlu, kalbimizi nasıl koruyabileceğimiz hakkında da bilgi verecek.

 

İsteyen herkesin katılabileceği etkinlik programı ise,

 

Yer: Bayrampaşa Şehir Parkı, Parkada, Mihver Restaurant (Eski Ziya Şark Sofrası)

Tarih: 27 Mayıs Pazar 2012

Saat: 08.30-11.00

İkram: Kahvaltı

İrtibat: Arzu Ateş Göçtürk

Tel: 615 38 38 -20 56

 

Vişne Haber Ajansı 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları