loading
close
SON DAKİKALAR

'Sağlıklı yaşam için organik ürünleri tercih edin'

'Sağlıklı yaşam için organik ürünleri tercih edin'
Tarih: 28.03.2016 - 12:10
Kategori: Yerel

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile Cuma günleri Airport Alışveriş Merkezi Otoparkı’nda kurulan %100 Ekolojik Pazarı ziyaret etti.

Bakırköy Belediyesi ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği işbirliği ile Cuma günleri Airport Alışveriş Merkezi Otoparkı’nda kurulan %100 Ekolojik Pazarı ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileyen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ”Sağlıklı yaşam için organik ürünleri tercih edin” dedi.

Ekolojik Pazar’da yüzde 100 sertifikalı ürünlerin satıldığını hatırlatarak sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu uyarılarda bulundu: “ Dünya nüfusunun hızla artması ve tarım alanlarının kıtlığı nedeniyle tarımda üretimi artırıcı tedbirler alınmasını gerektirmiştir. Fakat bir hekim olarak gördüğüm tabloda; tarımsal üretimi artırmak için kullanılan genetik uygulamalar, kimsayal gübreleme, ilaçlama, tarımda makineleşme ve hormon teknikleri insan hayatını olumsuz yönde etkileyerek sağlık problemlerine yol açmaktadır. Bu yüzden mümkün olduğu kadar organik ürünleri tercih etmeliyiz. %100 Ekolojik Pazar’da ziraat mühendisi ve gıda mühendisi arkadaşlarımız sürekli kontrol yapmaktadırlar.”

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları