loading
close
SON DAKİKALAR

'Sahada yanıt vereceğim'

'Sahada yanıt vereceğim'
Tarih: 12.02.2012 - 00:27
Kategori: Spor

G.Saray'ın çiçeği burnundaki transferi Sercan eleştirilere yanıt verdi


“Her zaman, her konuda haksız eleştirilere uğradım. Kimse şüphe duymasın, kulübüm ve Fatih hocaya layık olacağım. Gereken yanıtı da sahada vereceğim. Çok çalışan ve her zaman başarılarıyla konuşulan bir Sercan olacak. Herkese bu konuda söz veriyorum.”

Bursaspor’un genç yıldızı Sercan Yıldırım artık Galatasaray forması altında ter dökecek. Cimbom’a 5 yıllık imza atan Sercan, bu transferin kendisi ve yeni kulübü için hayırlı olmasını dileyerek, şu açıklamaları yaptı: “Çok heyecanlıyım. Galatasaray, Avrupa’da ses getirmiş tek takım. Bu nedenle büyük bir camiaya geldim; son derece mutluyum. Fatih Terim hocamla Milli Takım’da çalıştım ve her zaman her yerde onunla çalışmak istemişimdir. Şimdi böyle bir fırsat elde ettim; çok mutluyum. Umarım hep birlikte güzel günler göreceğiz. Yeni takımımda elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağım. Çok çalışacağım. Goller atmak, attırmak istiyorum. Tek amacım gollerimle Cimbom’un başarısına katkıda bulunmak. Umarım bunu başarırım. Her zaman, her konuda haksız eleştirilere uğradım. Bu nedenle kimse şüphe duymasın; ben kulübüm ve Fatih hocaya layık bir görüntü çizeceğim. Gereken yanıtı sahada vereceğim. Çok çalışan ve her zaman başarılarıyla konuşulan bir Sercan olacak. Herkese bu konuda söz veriyorum.

   Galatasaray bu sezon Avrupa Kupaları’nda yok. Aslında olsa bile ben oynayamayacaktım. Ama olmaması çok üzücü. Her zaman söylüyorum. Bursaspor’dan ayrıldığımda daha farklı ve daha büyük bir camiaya geleceğimi biliyordum. Bu nedenle artık geride kalan zamanı tamamıyla unutup. Fatih hocayla ve yeni kadroyla birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Önce Galatasaray’ın başarısı, sonra Milli Takım’da yeniden yer almak istiyorum. Kesinlikle her iki takımda da kalıcı olacağım. Türk Telekom Arena Stadı’nda oynayacak olmak, benim için büyük bir heyecan. Çünkü gerçekten muhteşem atmosferi olan bir stat. Orada ilk oynayacağım maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım Arena’da büyük sevinçlerin parçası olurum. Bütün hayalim bu.”

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları