loading
close
SON DAKİKALAR

Sahaya Bıçak Atıldı, Ortalık Karıştı

Sahaya Bıçak Atıldı, Ortalık Karıştı
Tarih: 02.04.2012 - 09:10
Kategori: Spor

Trabzonspor- Fenerbahçe derbisinin 34. dakikasında Trabzonlu taraftarların gerçekleştirdikleri protestolar nedeniyle birkaç dakika ara verildi...

Taraftarlar maçın 34. dakikasında daha önce de açıkladıkları gibi sahaya organize bir şekilde atletleri fırlattılar. Ardından sahaya küfürler eşliğinde atılan yabancı maddeler ve meşaleler nedeniyle maçın hakemi Fırat Aydınuskarşılaşmaya birkaç dakika ara vermek zorunda kaldı.

Sahaya atılan yabancı maddeler arasında bir çakının da olması dikkati çekti. Yerdeki çakıyı alan Volkan Demirel, hakeme doğru hareketlenince Trabzonspor kalecisi Tolga, Volkan'a engel olmaya çalıştı.

Tolga Yatıştırmaya Çalıştı

Taraftarların protestosunun şiddeti artınca Trabzon'da kaptan Tolga atılan maddelerin arasına girerek taraftarı yatıştırmaya çalıştı. Atılan maddeler temizlendikten sonra hakem Aydınus maçı yeniden başlattı.

Maçı canlı veren yayıncı kuruluş Avni Aker'de taraftarların küfürlü protestoları nedeniyle sık sık yayının sesini kesmek zorunda kalıyor.

Ceza Gelirse Süper Final'e Yansımayacak

Derbide yaşanan bu olaylar nedeniyle bordo mavililere her hangi bir ceza gelmesi durumunda, verilen cezalar Süper Final'e yansımayacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları