loading
close
SON DAKİKALAR

Sahrayıceditliler, mahallelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri kendileri belirleyecek

Sahrayıceditliler, mahallelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri kendileri belirleyecek
Tarih: 18.03.2019 - 16:30
Kategori: Yerel

Sahrayıcedit mahallesinde yaşayanlar, "Sahrayıcedit Mahalle Muhtarlığı Mobil Uygulaması" üzerinden anketlere katılarak, Kadıköy'de ve mahallelerinde öncelikli olarak yapılmasını istedikleri hizmetleri kendileri belirleyebilecek.

Sahrayıcedit Mahallesi Muhtarlığı Mobil Uygulaması, Sahrayıcedit Mahallesinde yaşayan vatandaşların, mahalle ile ilgili duyuru, etkinlik ve hizmetlerden haberdar olmalarını sağlıyor.

Mahalle sakinleri, büyük ilgi gören uygulama ile artık mahallede öncelikli olarak yapılmasını istedikleri hizmetlere de karar verebilecek.

Sahrayıcedit Mahallesi Muhtar adayı Seval Özkan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada mahalleliye çağrıda bulunarak, şunları söyledi:

"Mahallenin mobil uygulaması üzerinden anketlere katılarak kararların alınmasında siz belirleyici olun. Kadıköy ve Sahrayıcedit için öncelikleri belirleyen siz olun. Yerel yönetimler karar alma mekanizmalarında sizin de sözünüz olsun. Hemen Sahrayıcedit mobil uygulamamızı cep telefonunuza indirin ve anketlere katılın."

Sahrayıcedit Mahalle Muhtarlığı Mobil Uygulaması, Play Store veya App Store üzerinden "Seval Özkan" yazarak indirilebiliyor.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları