loading
close
SON DAKİKALAR

Şairlerinden Gözünden Engelliler

Şairlerinden Gözünden Engelliler
Tarih: 11.02.2012 - 19:13
Kategori: Özel Haberler

Gebze Sakatlar Derneğinin düzenlemiş olduğu Şiir Şöleni renkli görüntülere sahne oldu.

Gebze Sakatlar Derneğinin Pazar günü Halk Ozanları Kültür Evi ve Aşıklar Kahvesinde düzenlediği  “ Engelliler “ Konulu şiir yarışmasına şairlerin ve şiir sevenlerin ilgisi büyüktü. Pazar günü saat 18:00’ de başlayan şölen saat 22:00’ ye kadar sürdü. Bir yandan şiirler okunurken diğer yandan halk ozanları sazları ve sözleriyle geceye renk kattı.

Gebze Sakatlar Dernek Başkanı Esat UZUN, Jüri heyetini Darıca Müftüsü Remzi PEHLİVAN, 50. Yıl Chrysler İlköğretim Okulu Edebiyat Öğretmeni Cengiz BÜLBÜL, Organizatör Murat KELEŞ, Anadolu Engelliler Dernek Başkanı ve Saadet Partisi Engelliler Koordinasyonu Başkanı İsrafil BAYRAKÇI, Gebze Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Satılmış YILMAZ, Çayırova Engelliler Dernek Başkanı ve Fark Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Furkan EŞİTTİ, Gebze Sakatlar Derneği Başkan Yardımcısı Aykan AÇIKEL ve Yönetim Kurulu Üyesi Adem UZUN, Çayırova Engelliler Derneği  Başakn Yardımcısı Murat KÜÇÜK oluşturdu. 

Jüri üyeleri tek tek kendilerini tanıtarak  Gebze Sakatlar Derneğine Sosyal Sorumluluk Projelerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Çekişmeli geçen şiir yarışmasında sıralama şu şekilde oldu.

1.Hacer ALİOĞLU ( 91 Puan ) 1 Altın ve 1.’ Lik Plaketi
2.Mustafa ÖZDEMİR ( 87 Puan ) 1 Altın ve 2.’ Lik Plaketi
3.Ahmet OMURCA ( 86 Puan ) 1 Altın ve 3.’ Lük Plaketi
4.Şahin TURGUTOĞLU ( 83 Puan ) Jüri Mansiyon Plaketi

Şiir yarışmasının hemen ardında yine Halk Ozanlarının seslendirdiği türküler eşliğinde eğlenen konuklar ve yarışmacılar, her zaman engellilerin yanlarında olduklarını belirterek ayrıldılar.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları