loading
close
SON DAKİKALAR

Saldırılara bir tepki de BDP'li Kaplan'dan

Saldırılara bir tepki de BDP'li Kaplan'dan
Tarih: 11.02.2012 - 23:20
Kategori: Siyaset

BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan Ankara ve Siirt’te 7 sivilin hayatını kaybettiği saldırılarla ilgili "İnsanlık, vicdan, insaf sınırları aşılıyor" tepkisi gösterdi.

BDP’li Kaplan twitter hesabında son günlerde yaşanan saldırılarla ilgili değerlendirmeler yaptı. Kaplan, "Siyasette ’sinirler yay vaziyeti’ çözümsüzlük çaresizliğe dönüşüyor. İçerde ve dışarıda bu kadar çok sorun üreten hükümeti kutlamak gerekiyor. BM de Filistin hüsranı yaşanıyor, KKTC’yi bizden başka tanıyan yok, sondaj, gemi krizi, Suriye vs. derken içeride canlarımız bombalarla yitiyor" dedi. Kaplan, Ankara ve Siirt’teki saldırılarla ilgili ise şunları yazdı:

"Kim hangi mantık ve amaçla Ankara, Siirt ve diğer yerlerde rastgele bombalar patlatıyor, BDP kınadı sorumluları bulun diyor. Bir amaç ne kadar kutsalsa kullanılan her araç mubahtır anlayışı kabul edilemez, insanlık vicdan insaf sınırları aşılıyor. Hükümetin ve örgütün bunca görüşme sonrası geldiği nokta, 90’lı yıllara dönüş çıkmazıdır, sorunları şiddetle çözemeyiz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları