loading
close
Dolar: TL
Euro: TL
Sterlin: TL
SON DAKİKALAR

Şampiyonluğa Bir Adım Kaldı

Şampiyonluğa Bir Adım Kaldı
Tarih: 08.06.2012 - 15:56
Kategori: Spor

Beko Basketbol Ligi final serisinde 3-1 önde olan Beşiktaş Milangaz, bugün Anadolu Efes karşısına şampiyonluk için çıkacak...

Ve beklenen gün geldi. Potada 37 yıldır şampiyonluğa hasret kalan Beşiktaş, Milangaz sponsorluğunda bugün kupa için sahadaki yerini alacak. Bu sezon çok başarılı bir performans sergileyen ve Türkiye Kupası ile Eurochallange Kupası’nı kaldıran Siyah-Beyazlılar, Beko Basketbol Ligi’nde de mutlu sona bir zafer uzaklıkta.

Final serisinde 3-1 önde bulunan Kara Kartallar, Sinan Erdem Spor Salonu’nda kazanması halinde şampiyonluğa ulaşacak. Beşiktaş için ‘tarih yazma şansı’ anlamına gelen karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

‘Hiçbir şey bitmedi’

Kritik sınav öncesinde kısa bir açıklama yapan başantrenör Ergin Ataman, “Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Sadece avantaj yakaladık. Bu karşılaşmayı da kazanmak ve Beşiktaş Camiası’na şampiyonluğu hediye etmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Özilhan’a bilet tepkisi

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan, Fikret Orman’ın başkanlığa seçilmesi sonrasında kulübe maddi ve manevi destek vermeye hazır olduğunu açıklamıştı. 

Beko Basketbol Ligi final serisinde iki takımın karşı karşıya gelmesiyle birlikte tüm gözler Özilhan’a çevrilmişti. Özellikle bugün oynanacak karşılaşma öncesinde, Beşiktaş Milangaz’ın şampiyonluk ihtimaliyle birlikte Siyah-Beyazlılar’ın ekstra bilet talebi oluştu. 

Ancak Anadolu Efes bu isteğe olumsuz yanıt verince, Beşiktaş cephesinde özellikle Özilhan’a tepki doğdu. Özilhan başkanlığındaki Anadolu Efes Kulübü, daha önce Fenerbahçe Ülker’e benzer bir jestte bulunmuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları