loading
close
SON DAKİKALAR

Samsun'da eski eşini döven şahıs gözaltına alındı

Samsun'da eski eşini döven şahıs gözaltına alındı
Tarih: 07.03.2021 - 09:23
Kategori: Yurt

Samsun'da İbrahim Z. adlı erkek eski eşi E.M'yi sokak ortasında çocuğununun gözü önünde dakikalarca darbetti. E.M'ye daha önce de şiddet uyguladığı belirtilen İbrahim Z. gözaltına alındı.

Samsun'un Canik ilçesinde İbrahim Z. (27), 3 yıl önce boşandığı E.M'ye (24) sokak ortasında saldırıp, 5 yaşındaki kızlarının gözü önünde dakikalarca darbetti. Kadının baygın şekilde yerde yattığı, İbrahim Z'nin özellikle kafasını hedef alarak tekmelediği görüntüler çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. Şiddete tepki yağarken, şahıs gözaltına alındı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Z., o gün kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek üzere anne E.M. ile ilçe meydanında bir araya geldi. Bu sırada İbrahim Z, eski eşi E.M.'ye saldırdı. İbrahim Z, yere yığılan kadına çocuğun ağlamasına, çevredekilerin bağırışlarına rağmen dakikalarca tekme attı, kadının başını yere çarptı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı da konuyla ilgili açıklama yaptı.Başsavcılık darp eden şahsın gözaltına alındığını duyurdu.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları