loading
close
SON DAKİKALAR

Samsunspor3-1 Fenerbahçe

Samsunspor3-1 Fenerbahçe
Tarih: 11.02.2012 - 18:50
Kategori: Spor

Karadeniz temsilcisi Yunan yıldızı Theofanis Gekas'ın hat-trick yaptı...

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Samsunspor sahasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe'yi konuk etti. Karadeniz temsilcisi Yunan yıldızı Theofanis Gekas'ın hat-trick yaptığı maçta rakibini 3-1 mağlup ederek çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı
Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Samsunspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çaldı.

Ev sahibi ekip Samsunspor karşılaşmaya Ertuğrul, Adem, Kemal, Kelhar, Uğur, Yenal, Murat Yıldırım, Fink, Murat Ceylan, Ekigho, Gekas 11'i ile başlarken konuk ekip Fenerbahçe ise Volkan, Orhan Şam, Serdar, Yobo, Ziegler, Caner, Mehmet, Cristian, Stoch, Özer ve Bienvenu 11'i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip Samsunspor 3. dakikada Gekas ile Serdar'ın ikili mücadelesinde, Gekas bir anda Volkan ile karşı karşıya kaldı. G vuruşunda top ağlara gitti. Ancak hakem Mustafa Kamil Abitoğlu, Gekas'ın Serdar'a faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

Fenerbahçe 5. dakikada Stoch ile 1-0 öne geçti. Kemal'ın hatasında Bienvenu topu çalıp Özer'e gönderdi. Özer'in ara pasında Stoch kaleciyi geçip dar açıdan fileleri havalandırdı: 1-0.

39. dakika Adem'in pasında topa hareketlenen Murat Yıldırım, ceza sahası içinde defansın müdahalesiyle yerde kaldı. Samsunsporlu oyuncuların penaltı beklediği pozisyonda hakem Abitoğlu, oyunu devam ettirdi.

Rakip kalede beraberlik golünü arayan Samsunspor 41. dakikada yeni transferi Gekas ile skora dengeyi getirdi. Ceza sahası içinde Gekas'ın düşürülmesi nedeniyle hakem Abitoğlu penaltı noktasını gösterdi. Gekas'ın kullandığı penaltı vuruşunda top, Volkan'ın sağından filelere gitti: 1-1.

İlk 45 dakika sonunda Stoch ve Gekas'ın karşılıklı golleri ile iki ekip soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle gitti.

İkinci yarının ilk 15 dakikası karşılıklı ataklarla geçilirken, Aykut Kocaman 61. dakikada oyuncu değişikliğine gitti. Özer Hurmacı yerini Alex De Souza'ya bıraktı.

Gol için rakip kaleye yüklenen Fenerbahçe 71. dakikada kalesinde golü gören taraf oldu. Serdar'ın pasında Baroni'den seken topla ceza alanı içerisinde buluşan Gekas, Serdar'dan çok şık sıyrıldı ve net bir vuruşla takımını 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın 76. dakikasında Samsunspor'da Gekas bir kez daha sahneye çıktı. Ceza alanı dışı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Serdar Özkan iyi ortaladı. Gekas kafayı vuran isim oldu ve takımını 3-1 öne geçirdi. Hem kendinin hem de takımının üçüncü golünü kaydeden yıldız futbolcu ilk yarıdaki iyi futbolunu ikinci yarıda da devam ettirdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmazken, Samsunspor rakibini Gekas'ın attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Samsunspor puanını 20'ye çıkartırken, konuk ekip Fenerbahçe ise 48 puanda kaldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları