loading
close
SON DAKİKALAR

Sanatçı konuşmaları ve AtılKunst atölyesi

Sanatçı konuşmaları ve AtılKunst atölyesi
Tarih: 11.02.2012 - 23:22
Kategori: Kültür & Sanat

İstanbul Modern, 'Hayal ve Hakikat ,Türkiye'den Modern ve Çağdaş Kadın Sanatçılar' sergisi içinde düzenlediği etkinlikleri aralık ayında da sanatçı konuşmaları, söyleşiler,atölyeler ile sürüyor.

Bu ay ilk sanatçı konuşması 13 Aralıkta Salı günü saat 16.00’da Burcu Pelvanoğlu’nun moderatörlüğü, Azade Köker, Şükran Moral ve Gülay Semercioğlu’nun katılımıyla düzenlenecek. Zeynep İnankur’un moderatörlüğünü yapacağı 14 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’daki sanatçı konuşmasının konukları ise Bilge Alkor, Tomur Atagök ve Handan Börüteçene.
 
Kadınlara özel Biz Bize Buluşmalar başlıklı atölyede ise 22 Aralık’ta günü AtılKunst yer alacak. Gözde İlkin, Gülçin Aksoy ve Yasemin Nur’un oluşturduğu AtılKunst sanatçı kolektifi, “Hayal ve Hakikat” sergisi kapsamında, İstanbul Modern koleksiyonunda yer alan kadın sanatçılar üzerine bugüne kadar yapılmış okumaları ironik bir biçimde bir araya getirip, bir sesli tur hazırladı. Atölyede katılımcılar, bu yaratım sürecinin bir benzerini deneme olanağı bulacak.

Sergi etkinliklerine katılım ücretsiz. “Hayal ve Hakikat” sergisinin tüm etkinlikleri Tamara Mansimov’un katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları